Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen a különc ember? ...

Milyen a különc ember? Tehát kire mondják, hogy különc? Ki számít különcnek? Légyszíves ne csak azt mondjátok, hogy "eltér az átlagtól", hanem bővebben fogalmazzátok meg, ha lehet, példákat is hozzatok fel.

Figyelt kérdés
2024. máj. 8. 21:39
 1/7 anonim válasza:
100%
Annak számítok, ha az elveim mások, mint a többi embernek, mivel nem követem a társadalmi normákat erkölcs, szerelem és a szexuális véleményem is más, mint a többi embernek. Nem is merek barátkozni, vagy párt találni a párkapcsolat terén, leginkább a szex miatt.
2024. máj. 8. 21:45
 2/7 anonim válasza:
Annak számítok?
2024. máj. 8. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Aki átvitt értelemben nem áll be a sorba, fel meri vállalni, hogy nem olyan, mint mások. Kicsit talán "csodabogár" beütéssel bíró egyén, akiben van valami (mondjuk stílus, gondolkodásmód) vagy valami plusz, amivel kitűnik a többiek közül, de nem olyan erőltetett, hanem természetes módon.

Van, aki sértésnek használja a jelzőt, és bár tényleg nem feltétlenül a legpozitívabb, azért szerintem nem különösebben negatív.

2024. máj. 8. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem sok esetben pozitív, ha valaki különc. Szerintem sokkal rosszabb beállni a sorba, tucatembernek lenni. Persze attól is függ, miben különc valaki. Amíg nem árt vele másnak, addig szerintem jó dolog, az igazi egyéniségek mint kilógnak a sorból. Emiatt a többség nehezen is fogadja el őket sok esetben, de sokszor azért, mert irigykednek.
2024. máj. 8. 21:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor én nem számítok annak? mivel a való életben nem hiszem hogy fel tudnám vállalni.
2024. máj. 8. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Kerdezo, miben vagy kulonc?
2024. máj. 8. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
46%

Ha jó faszi vagy, akkor úgy hívják hogy egyéniség.

Ha nem vagy jó faszi, akkor úgy hívják, hogy creepy, különc.

A különc az, aki eltér a a többitől valamilyen formában. Viszont hogy ezt pozitívnak vagy negatívnak fogják-e fel az emberek, az függ például a külsődtől.

Gondolj csak a magabiztosság és a nagyképűségre. Elég vékony a jég a kettő között.

Ha jól nézel ki, akkor mindenképpen magabiztos vagy.

Ha nem nézel ki jól, akkor te csak egy nagyképű valaki vagy, mire fel?

2024. máj. 8. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!