Makóiak, ti miért vagytok ennyire kedvesek?
Figyelt kérdés
Lehet nincs itt senki, de azért megkérdezem. Négy napot voltam ott nemrég, és nem találkoztam egy tirpákkal sem, csak kedves emberekkel. Taxis, pénztáros, múzeumi dolgozó, bolti eladó, autós, biciklista, sima járókelő. Sok városban jártam Mo-on, de ennyi kedvességgel sehol nem találkoztam. Nekem ez megdöbbentő volt pestiként, ahol még kb bocsánatot kell kérnem az eladótól, ha bemegyek a boltba kenyérért. Hogy csináljátok ezt?2024. máj. 8. 18:56
11/12 anonim válasza:
"Négy napot voltam ott nemrég" Négy nap alatt hoztál meg egy ilyen kijelentést? Lakj ott öt évet, ha utána is ugyanezt mondod, akkor rendben...;)
12/12 anonim válasza:
Makói vagyok. Nekem az a benyomásom, hogy bármilyen másik településre megyek, ott kedvesebbek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!