Ha megtört az élet, akkor már csak rossz dolgok várnak rám?
Figyelt kérdés
Eléggé megtört az élet az utóbbi jó 10 évben. Míg másnak átlagosan egy komoly traumával kell szembe nézni és kaptam 5 drámát. Egyszerűen úgy érzem lehetetlen már felállni ebből az élethelyzetből. Nem maradt senkim.
Igen, megtört lettem és ezt még elfogadni is nehéz mert az egom nem engedi.
Pedig sajnos így van. Voltam szakembernél, de nem segített a feldolgozásban sem meg semmiben sem.
2024. máj. 6. 08:16
11/11 anonim válasza:
A "szakemberek" általában nem is fognak tudni segíteni... Nézz körül magad körül, lásd meg a legapróbb örömteli dolgot is. Nézdd végig, mi történt eddig veled, találj benne legalább 1 olyan dolgot, ami kicsit is, de jó volt.
Magadban van a megoldás, általában más úton kell elkezdeni megtalálni a problémákra a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!