Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem rossz humor az...

Csak szerintem rossz humor az alábbi?

Figyelt kérdés

Vannak ezek a funny YouTube videók, ahol cikis pillanatokat vágnak össze, zene aláfestéssel, alatta erőltetett röhögéssel.

Elismerem, tényleg van közük vicces pillanat, pl. az előbb néztem egyet, ahol a manusnak, aki öltönyben volt, lecsúszott a nadrágja.

De vannak olyan pillanatok, amikor mások pl. hatalmasakat esnek, vagyis balesetet szenvednek. Szerintem ez már nem vicces. Belegondolva: vajon ha kamerára vették volna azt, amikor elestem a gördeszkával, és feltöltötték volna, röhögtek volna rajta? Valószínűleg igen, pedig nem volt vicces: úgy összetörtem magam, hogy össze kellett csavarozni engem (szó szerint!)

A másik, ami ehhez hasonló videó házaspárok/szerelmes párok egymást szívatják. Alatta meg is jegyezte valaki a kommentben, hogy ez nem vicces, durván bántják egymást. Persze lehet, megjátszott volt, de én inkább bántalmazásnak tűnt némelyik vicc.

Összefoglalva: mások szenvedésein nevetni szerintem rossz humor.

Mit gondoltok?

2024. máj. 5. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vicces... Buta ember nevet a másik baján és igen, nagy részük megjátszott.
2024. máj. 5. 08:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Még valami: van a fekete humor, ami megosztja az embereket:

Ott azonban figyelembe kell venni, hogy azok fiktív, kitalált történetek.

A humorista és közönsége pl. nem szó szerinti haláleseteket nevet ki.

Tehát a fekete humor még jó is lehet.

2024. máj. 5. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én ha ilyen balesetes videót nézek, szó szerint érzem a fájdalmat magamon is, ahol megüti magát az illető.

Képtelen vagyok 1-et is megnézni.

Odáig már el sem jutok, hogy nevetek rajta....bár van abból vicces, amikor biztos nem lesz baja az illetőnek.

2024. máj. 5. 08:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan videó összeállítást nézek ahol eredeti hang van! Ez az aláröhögés szerintem idegesítő..
2024. máj. 5. 10:03
 5/6 Ghgj ***** válasza:
100%
Én szeretem a fail videókat (aláfestés nélkül), de ha olyat látok, ahol komolynak tűnő baleset van, az nálam is kiveri a biztosítékot. Én bringával estem 2x is úgy, hogy nagyon megsérültem (egyik esetben a fogaim összetorlódása akadályozta meg csak azt, hogy kitörjön az első fogam, mert a szomszédos kettő "támasztotta" hátulról, így is érzéketlen volt vagy 2 hónapig), hát nekem is nagyon rosszul esne, ha ezen nevetne valaki.
2024. máj. 5. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
A felsoroltak nem viccesek,nem tartozik a jó poén közé.
2024. jún. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!