Jó időbe más is szeret kint ülni az erkélyen és csak nézni ki a fejéből?
Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 21:43
3/13 anonim válasza:
Cigizni meg gyakorizni szoktam kiülni, meg ha átjönnek barátok, akkor velük ülünk kint és beszélgetünk. Csak úgy bámulni ki a fejemből nem szoktam, csak amikor tömegközlekedek.
4/13 anonim válasza:
Én mondjuk állni szeretek az erkélyen,de jó a friss levegőn.
5/13 anonim válasza:
Én valahogy falun még csak a házból is utálok kilépni ilyenkor... fix, hogy kilépek akkor 2 perc se telik el, de már az aurámba támad valami bogár, darázs vagy valami bögöly...
6/13 anonim válasza:
Szeretnék, de alattam, felettem mindenhol dohányoznak az erkélyen és gyűlölöm a cigarettafustot, azonnali fejfájást okoz. Főleg hogy ablakot se igen tudok nyitni, mert dől be a füst.
8/13 anonim válasza:
Igen, de egy megmászott sziklaszirt tetejéről és gyönyörködni a tájban.
Egy erkélyen ülve marha uncsi lenne. :P
10/13 anonim válasza:
Én is néha kimegyek és bámulom a teret az atomok között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!