Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan értékelitek eddig a...

Hogyan értékelitek eddig a 2024-es évet?

Figyelt kérdés
2024. máj. 5. 20:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Összességében eddig jobb évnek mondanám, mint az előző 2 volt. Bár azokat nem túl nehéz felülmúlni :D

A még általánosban megismert legjobb barátnőmmel az utóbbi 1-1,5 évben eléggé eltávolodtunk, de idén sikerült nemcsak, hogy újra aktív részesei lenni egymás életének, de szerintem most, mintha mélyebb is lenne a barátságunk, mint előtte volt. Ezt pedig nagy sikerként élem meg.

Szuperül sikerült a szakmai gyakorlatom, ahol, túlzás nélkül, tényleg sokat tudtam tanulni és fejlődni minden téren. A szakdolgozatom is elkészült időben, bár nem vagyok vele valami elégedett.

Ami azonban lehúzza az évem, az az egészségem. Nem tudom, mi ment félre, de idén 4 alkalommal voltam beteg, amiből 3-nál mondhatni kidőltem, de legalább "csak" 1x volt antibiotikumos kezelés azokból.

Szóval eddig ez egy 10/7 lenne.

2024. máj. 5. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Hát elég kemény egyelőre
2024. máj. 6. 07:25
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Mondanám, hogy borzalmas, de Magyar Péter és a Tisza most reményt ad mindnyájunknak.
2024. máj. 6. 07:55
 14/14 anonim ***** válasza:
78%
Sz*r az egész.
2024. jún. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!