Hogyan értékelitek eddig a 2024-es évet?
Összességében eddig jobb évnek mondanám, mint az előző 2 volt. Bár azokat nem túl nehéz felülmúlni :D
A még általánosban megismert legjobb barátnőmmel az utóbbi 1-1,5 évben eléggé eltávolodtunk, de idén sikerült nemcsak, hogy újra aktív részesei lenni egymás életének, de szerintem most, mintha mélyebb is lenne a barátságunk, mint előtte volt. Ezt pedig nagy sikerként élem meg.
Szuperül sikerült a szakmai gyakorlatom, ahol, túlzás nélkül, tényleg sokat tudtam tanulni és fejlődni minden téren. A szakdolgozatom is elkészült időben, bár nem vagyok vele valami elégedett.
Ami azonban lehúzza az évem, az az egészségem. Nem tudom, mi ment félre, de idén 4 alkalommal voltam beteg, amiből 3-nál mondhatni kidőltem, de legalább "csak" 1x volt antibiotikumos kezelés azokból.
Szóval eddig ez egy 10/7 lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!