Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én botlok bele egyre...

Csak én botlok bele egyre több "manuskodó" nőbe?

Figyelt kérdés

Rosszul vagyok tőle, mikor egy nő olyanokat mond, hogy durran az állas, meg tesózik mindenkit, konkrétan úgy viselkednek, mint a proli férfiak.

Miért lett ez most divat?

2024. máj. 4. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Tesózni meg brozni férfias???? XD

Mindenki úgy viselkedik, ahogy akar. Ez van bro, szerintem csak öregszel.

2024. máj. 5. 03:36
 2/8 A kérdező kommentje:

"Férfiak", de egy nő szájából sokkal rosszabb szerintem..

Egyébként 18 vagyok, szóval nem hiszem, hogy ez áll a háttérben.

2024. máj. 5. 03:52
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Règen a lànyok úgy főztek mint az anyjuk ma meg úgy isznak mint az apjuk.(Ez volt igaz 20 -30 éve)

Ma már erre cigi,kàbszer ....

Evidens sajnos,hogy így beszélnek

2024. máj. 5. 04:00
 4/8 A kérdező kommentje:

De ha kezd kikopni belőlük a nőiesség, akkor mire fel várják el a princess treatmentet?

Ilyen viselkedéssel nem hercegnő, hanem segédmunkás benyomást keltenek. Bejön ez bárkinek is?

2024. máj. 5. 04:06
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Mindig voltak bunkók.

Meg kell válogatni, kivel áll szóba az ember.

2024. máj. 7. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem most te a tiniktől indulva a 25 éves korosztályra gondolhatsz. Azok az “elkanászodottak”. 25 felett nem igen találkoztam még olyannal akik ilyen szavakat használnának. Na meg persze környezetük függő, ha cibbanyok akkor nem kell csodálkozni, ha magyar kiscsajok és az előbb említettekkel lógnak akkor azon se.

De persze van az a fajta is aki nem tudja, hogy hol tart és ő a legnagyobb királykisasszony és azt hiszi ettől menőbb, jobb, lekezelőbb, flegmább.

Az ilyennel nem kell foglalkozni, majd egyszer felnő és rájön, hogy alpári a viselkedése.

2024. jún. 2. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akar mindenki édibédi, anyáskodó, szende lenni, mert hogy nem mindenki az. És manapság már nem muszáj ezt megjátszani, nem veti ki magából a társadalom azt, aki felvállalja, hogy nem ilyen. Így volt ez mindig, csak régen jobban mégjátszották magukat az emberek, mert muszáj volt.
2024. jún. 2. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:

7#

Azért az édibédi,anyáskodó,szende meg valahol a másik véglet.

2024. jún. 3. 05:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!