Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nő miért lenne aranyásó,...

Egy nő miért lenne aranyásó, ha vannak elvárásai a férfi felé?

Figyelt kérdés

Alapvetően, én nem tartom magamat ambiciózusnak, nem akarok menedzser lenni.Viszont a bérem az nagyon fontos számomra.

Én nőként, egy közepesen piacképes diplomával,huszonévesen eltudtam érni nettó 700 ezer forintos fizetést, akkor egy férfi nehogy már ne legyen rá képes.

Semmi hátszelem nincs, sem sugar daddy, sem politikus rokon, semmi.Ja és nem feküdtem le senkivel a magasabb fizetésért.

Nem baj, ha pillanatnyilag nem keres jól, ha siránkozik, hisztizik, az már nagy baj.Legjobban a siránkozó férfiak bosszantanak.Szidja az Istent, ördögöt, politikát, pedig ő maga tehet a helyzetéről.

Nem az a baj, hogy pillanatnyilag nem keres normálisan, hanem az,hogy nem tesz a jobbért.Nem akarja magát képezni, nem akar tanulni, nem akar váltani, komfortzónából kimozdulni.Semmit nem akar tenni, csak siránkozik.

Elég sok ilyen férfi van manapság,nem tudom ez mitől alakult ki.

Felháborítónak,hogy ezek a férfiak "aranyásónak" tarják azokat a nőket, akiknek vannak elvárásaik és egy életképes párt keresnek.

Az életképes férfi, határozott, erőt mutat, ambiciózus, benne van a tenni akarás,hogy minél jobb legyen.

2024. máj. 4. 09:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
41%
Ezt csak a kicsinyes férfiak találták ki akik egy minimum szintet sem hoznak le.
júl. 27. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!