Bűn e az, ha valaki a mai (anyagi) helyzetek miatt aranyásó?
Szerintem nem, sokak szerint igen.
Ettől most okosabb lettél? 😂
Kérdést sem értem.
Tehát bűn-e az aranyásás? Nem tiltja a törvény(már attól függ mire gondolunk), de szerintem egy undorító patkány dolog. Lényegében egy kurváról van szó, csak másképp megfogalmazva. Megy a gazdag bácsihoz, bácsi fizet, ő meg szétnyitja a lábát. Esetleg díszeleg vele valamilyen rendezvényen mint státuszszimbólum.
Az attól függ mit értesz bűn alatt. A törvény nem bünteti, társadalmilag max. gerinctelennek tartanak és lenéznek. A keresztény vallás és értékek szerint pl. elég nagy bűn, hisz kihasználod az embertársad.
Igazából nem állít meg senki. A lelkiismeretedre van bízva, hogy hogyan nézel a tükörbe, mennyire tetszik az a mocsár amit ott látsz a viselkedéseddel.
Na akkor most fordított sorrendben:
2# Nem törvényileg gondoltam és nemtől függetlenül, még ha az arány nem ugynaz. Dzsigolók is vannak, vagy mik.
1# És miért nem? Érdekelne a nézőpontod. Úgyis névtelenül posztolunk. :D
Ez olyan, mintha az aranyásó személye többet érne, mint az, akié az arany.
És hát ugye mért érne többet?
Ha a gazdag fél nem tud róla, hogy a másik csak a pénzéért van vele, akkor elítélem.
Ha mindkét fél tud róla, hogy mire megy ki a játék, akkor viszont miért ne? A gazdag félnek vagy egy problémamentes, megbízható állandó szexpartnere, aki netalán még ezen kívül is képes szórakoztatni és emberileg is támaszkodhat rá. Az "aranyásó" fél pedig pénzt kap, kiszámíthatóan, tartósan és biztonságban él, nem kell striciktől meg nemibetegségektől tartani. Win-win.
Más néven parazita. Szerintem undorító létforma, emberhez méltatlan.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!