Lehet olyan hogy valakinek simán szadista vagy mazochista hajlamai vannak és NEM szexuális értelemben, hanem simán? 19L
Figyelt kérdés
Én pl szerintem ilyen vagyok. A szex úgy maga nem érdekel, viszont így simán vannak szadista illetve mazochista hajlamaim már eléggé kicsi korom óta, nagyjából 11 évesen kezdődtek, akkor vettem észre hogy élvezek másokat megalázni. Viszont az embereknél mindemhol azt látom, csak szexuális értelembe használják. Viszont engem az a rész kifejezetten taszít. Csak simán szadista vagyok, errefelé hajlok nagyobb részt, de mazochista is. Vannak akik hasonló cipőben járnak, hogy szadista, meg mazo hajlamuk van, de a szex kifejezetten nem érdekli őket? Lenne kedvetek beszélgetni?ápr. 29. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!