Normális a kövér nők imádata?
Úgy tapasztalom,hogy a homoszexualitást jobban elfogadják Magyarországon,mint azt,ha egy férfi szereti a nagyon kövér nőket.
Miért lehet ez? Miért gondolják sokan,hogy az a férfi,akinek erősen túlsúlyos párja van,az nem normális?
Kövér nőként mondom, mert nem természetes. Az hogy ha valaki elfogadja a párját a kövérsége ellenére is, vagy bejönnek neki a husis csajok az rendben van, nem látok benne problémát. Szerintem társadalmilag nincsenek elítélve azok a férfiak akik husis, duci vagy kövér nőkkel jönnek össze, a probléma az extrém kövérséggel van.
Viszont a nagyon extrém, 150-200+ kilós nők iránti vonzalom az nem szimplán preferencia hanem fétis. Nem arról van szó hogy elfogadnád a súlya ellenére is, hanem magára a kinézethez és az elhízott testhez vonzódsz, ha tegyük fel életed szerelme lefogyna normál testsúlyra feltételezem a szerelmed is elmúlna. Mert nem a nőhöz vonzódsz, csak szimplán a túlsúly képezi a fétised tárgyát.
Másik részről ahogy a #10 válaszoló is írta, feederism fétis is közbejátszhat, amikor arra izgul valaki hogy felhízlalja a saját párját. Minél nagyobb, minél magatehetetlenebb és minél jobban ki van szolgáltatva a partnernek annál jobb számukra. Az ilyen kapcsolatok tényleg nem szerelemről szólnak, csak szimplán egy szexuális fétis megéléséről, vagy egyéb pszichológiai eredetű vágyak megéléséből.
A te kövérimádatod agresszív. Ez a helyzet.
Magadat akarod annyira felemelni, becsomagolni, hogy te jó vagy, elfogadó vagy, mert szereted őket.
Valójában te vagy a beteg és eszközként használod őket.
Egyrészt én nem etettem egy nőt sem.Minden kövér partneremet kövéren ismertem meg,egy nő sem hízott el miattam.
Másrészt nem vagyok agresszív.Aki ismer,tudja.
Azt én is tudom,hogy legtöbben nem tudják elfogadni,hogy szeretem a nagyon kövér nőket.De ezzel nem teszek rosszat senkinek.Egy kedvesemet sem tárgyként használtam,hanem szerettem.
Nem átlagos,nem elfogadott az ízlésem,de nem vagyok emiatt abnormális.
Azt sem várom,hogy mindenki elfogadja.
Nem tudom, 173 centi, 85 kiló vagyok, párom is ugyanennyi (mégis vékony), de soha senki nem nézett még meg minket.
Szerintem inkább beképzeled, hogy mindenki titeket bámul...
#18 hát nem tudom, 85 kilósként is volt aki azt mondta vágósúly és minimum 100 kiló lehetek....
Látod főleg primitív fiatalok, mit foglalkoztok velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!