Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valamin vagy valakin...

Ha valamin vagy valakin felhúzzátok magatokat, mennyi időre mire megnyugszotok?

Figyelt kérdés

Nekem van, hogy utána is elég sokáig gyorsan ver a szívem.

Rossz közérzetem lesz, nyugtalan maradok.

Akár 1 óráig is eltart ez az állapot.

Ez már extrém szintű szorongásnak számít, gondolom.

2024. ápr. 25. 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha engem felhùznak, olyankor mindig verekedni akarok.

Tipikus hiszti, amit olyankor levàgok.

Nagyon nem tudom magam megfèkezni.

Pedig nem vagyok egy kigyùrt faszi.

Hát ilyen rossz viselkedés örököltem.

Egyszer majd valaki szájon kùr engem és akkor majd megtudom, hogy ne kemènykedjek, mert úgy is mindenki sokkal erősebb nálam.

2024. ápr. 25. 19:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem nagyon nehéz felidegesíteni, de ha sikerül valakinek, akkor kb fél óra kell hogy lenyugodjak. Elfelejteni viszont nagyon sok idő. Arra is emlékszem hogy évekkel ezelőtt miken vitatkoztam anyámmal vagy mivel akasztott ki barátnőm stb. Nem emlegetem fel, de nem is felejtem el soha. A harag viszont gyorsan elmúlik. Általában az segít hogy valami fizikai munkával vagy sporttal kifárasztom magam hogy ne gondoljak rá. Emlékszem amíg anyáméknál laktam, minden veszekedés után elmentem füvet nyírni, megmetszettem a tujákat vagy ha rossz idő volt elmentem futni. Az is lehet, direkt bosszantott anyám ha már hosszú volt a fű :D
2024. ápr. 25. 19:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez nem szorongas.csak testi reakcio,h gyorsabban ver a szived. Mindenkinek igy van,ha ideges lesz. Emiatt ne aggodj.

Kozben jatszhattal volna neki lassu komolyzenet es halkabban beszelni es lassabban.

2024. ápr. 25. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, engem viszonylag könnyű felidegesítenie egy bizonyos rétegnek, akiknek olyan a viselkedésük, hogy kiprovokálják a haragom, viszont nagyon gyorsan lenyugszom. Pár perc max, aztán elengedtem, engem aztán nem érdekel. Nem fogom a fejem a falba verni, valami ügyeletes fsz miatt.😂
2024. ápr. 26. 02:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálam változó, de általában pár percen belül lenyugszom. Nem felejtem el, ami történt, azonban nem idegeskedem tovább rajta. Amennyiben nagyobb volumenű dolog történt, ott több időre is szükségem van, és ott már nehezebben is tudom túltenni magam rajta.
2024. ápr. 26. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!