A hungaristák tudják, hogy hungaristák? Akiknek CSAK a magyar nyelv, magyar kultúra, magyar technológia a legfontosabb az életben, a külföld nem, utálják a franciákat is...
Apósom ilyen, én se vagyok az a nagy liberális, de már többször majdnem ordibálás lett a vége, annyira dühítő a pali.
Többször kérdezte, nem vagyok e zs.dó, mindezt olyan tanyasi fejszerkezettel, kapásból lec.gányozná bárki.
Sosem értettem az ilyen vérrasszista elemeket, már egy millimétert is eltérsz az ő gondolkodásmódjától, már gyilkol.
És bhüüüüüszkeeeeee magára a végletekig. Van tartása. Tekintélyes.
Nézd meg a most futó polgárháború címú ritkaszar filmet, abban vannak ilyen figurák.
Akkor ne használjad az internetet, áramot sem.
Az nem magyar találmány.
7 Nem látom, hogy azt írtam volna kizárólag azt használom.
8 Igen, sokan rendelkeztek közülük zsidó felmenőkkel. Ez már egy másik kérdés. Bár ha szigorúak akarunk lenni, akkor amerikai találmányok sem léteznek, hiszen ritka az őslakos indián feltaláló, inkább német, angol, stb származású amerikaiak közül kerülnek ki :)
Nem csak zsidókra gomndoltam, sok német származású is van közöttük.
De akik amerikainak vallják magukat, azok azért, mert ott élnek és magukat amerikainak tartják, illetve a találmányokat Amerika pénzelte. (Ami a "magyar" találmányokra is érvényes, a többségét Amerikában fejlesztették ki és ott fizették a kutatásokat)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!