Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csinál olyat valaki,...

Miért csinál olyat valaki, hogy megírja hogy találkozhatunk-e, átmegyek-e, megmondja hány órakor; utána meg teljesen leghostol, elalszik, napokra eltűnik chaten meg mindenhogy?

Figyelt kérdés
Aztán vagy lemondja vagy le sem mondja. Mi értelme van ennek?

2024. ápr. 22. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%

Nekem egyszer volt ilyen, megbeszéltük ismerőssel hogy majd összefutunk, aztán kaptam egy hírt hogy teljesen váratlanul meghalt egy kedves közeli rokonom, a következő napokban lényegében az ágyban fekve sírtam, nem volt kedvem chatelgetni/beszélni senkivel. Ha valaki szerint szar ember vagyok emiatt akkor így jártam. 🤷‍♀️ (az illetőnek pár nap után megírtam hogy mi történt, bocsánatot kértem, megértette és nem csinált ügyet belőle)

2024. ápr. 22. 16:48
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
#11 jaj azért a haláleset nyilván más téma, azt ki ne bocsátaná meg, de alap esetben én még a fogorvoshoz is lemondom az időpontot, ha nem tudok elmenni, nemhogy egy randit/baráttal találkozót, nem lenne gerincem csak feküdni otthon tudva, hogy más meg rám vár és hozzám igazította a programjait, bennem meg annyi nincs, hogy lemondjam. Én az ilyen embereket mindig lenéztem, és igen, ha tetszik ha nem, az egy szar ember, akiben ez nem kelt lelkiismeretfurdalást.
2024. ápr. 22. 17:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen, éppen ezért írtam én is hogy több évente egyszer lehet ilyen extrémebb eset, alapesetben meg bunkóság.

2024. ápr. 23. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!