Miért csinál olyat valaki, hogy megírja hogy találkozhatunk-e, átmegyek-e, megmondja hány órakor; utána meg teljesen leghostol, elalszik, napokra eltűnik chaten meg mindenhogy?
Figyelt kérdés
Aztán vagy lemondja vagy le sem mondja. Mi értelme van ennek?2024. ápr. 22. 13:05
11/13 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen, megbeszéltük ismerőssel hogy majd összefutunk, aztán kaptam egy hírt hogy teljesen váratlanul meghalt egy kedves közeli rokonom, a következő napokban lényegében az ágyban fekve sírtam, nem volt kedvem chatelgetni/beszélni senkivel. Ha valaki szerint szar ember vagyok emiatt akkor így jártam. 🤷♀️ (az illetőnek pár nap után megírtam hogy mi történt, bocsánatot kértem, megértette és nem csinált ügyet belőle)
12/13 anonim válasza:
#11 jaj azért a haláleset nyilván más téma, azt ki ne bocsátaná meg, de alap esetben én még a fogorvoshoz is lemondom az időpontot, ha nem tudok elmenni, nemhogy egy randit/baráttal találkozót, nem lenne gerincem csak feküdni otthon tudva, hogy más meg rám vár és hozzám igazította a programjait, bennem meg annyi nincs, hogy lemondjam. Én az ilyen embereket mindig lenéztem, és igen, ha tetszik ha nem, az egy szar ember, akiben ez nem kelt lelkiismeretfurdalást.
13/13 anonim válasza:
Igen, éppen ezért írtam én is hogy több évente egyszer lehet ilyen extrémebb eset, alapesetben meg bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!