Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen jellemfejlő...

Szerintetek milyen jellemfejlődési abnormalitások léphetnek fel egy olyan embernél, aki nem olvasott el egyetlen egy szépirodalmi művet sem? Beleértve ebbe az iskolában feladott kötelező olvasmányokat!

Figyelt kérdés
Illetve milyen nemzeti Öntudat, és morálja lehet egy olyan embernek, aki ezeket az alapműveket sem olvasta el?
ápr. 20. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Lehet én élek nagyon minimalista életet, de eddig max. 1%-ban volt fontos az eddigi életem során, hogy irodalmat, szépirodalmat, kötelezőt és tsi.-t olvastam-e?
ápr. 20. 21:58
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Kit érdekel a szépirodalom? Én Stephen Kinget és Mary Jo Putneyt szeretem!
ápr. 20. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

Semmilyenek. Ezektől a ránk erőszakolt kötelezőktől senk sem lesz több, sem okosabb.

Én pl nem olvastam őket ( a Rómeó és Júliát leszámítva) , egyszerűen mert nem érdekeltek/ elkezdtem de bealudtam , vagy semmire sem emlékeztem, annyira untattak.

Ettől függetlenül semmi bajom nincs, csak nem tartoznak a számomra élvezhető , izgalmas könyvek közé. Ettől még normális vagyok, sőt, bár nagyon afelé hajtottak a kötelezők, nem tudták megutáltatni velem az olvasást, mint örömforrást és hobbit, szimplán meg kellett találnom az engem érdeklő témákat, és ezek mentén könyveket választani. Havi szinten egyébként 3-8 könyvet is elolvasok 13 éves korom óta ( 38 vagyok jelenleg), oldalszámtól függően, csak épp nem azt ami rám van erőltetve, mert xy kitalálta hogy ezt meg azt KELL olvasni x évesen.

ápr. 20. 23:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Beszéd- és íráskészsége lényegesen gyengébb lesz, az értő olvasás, hallgatás is nehezebb lesz neki. Összességében gyengébb szociális készségei

Viszont nem hinném, hogy attól kevésbé lenne mélymagyar, mert nem olvasta a a Kincskereső kisködmönt.

ápr. 21. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!