Volt olyan, hogy azért nem aludtál mert kíváncsi voltál, meddig bírsz fent lenni?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 18. 23:47
2/9 anonim válasza:
Nem. Nagyon nehezemre esik az alvás, legszívesebben reggelig ébren lennék. Így aztán nem akarnám ilyen kísérletekkel mégjobban elcsszni a bioritmusom. Másrészt sajnos tudom is, hogy a reggelig ébren levés után is sokáig képes vagyok még ébren maradni a következő napon és mondjuk vizsgázni.
3/9 anonim válasza:
Igen, de rossz életszakaszban. Akkor is ittam már. Sokat. Szerintem kb 50-60 óra után elaludtam a nappaliban.
4/9 anonim válasza:
Legutóbb gyerekként, szilveszterkor csináltam ilyet.
6/9 anonim válasza:
Jah, kb 5 évesen csináltam ilyet.
7/9 anonim válasza:
Nem eszembe sincs, mivel amikor a gyermekem bekerült kórházba több mint 2 napig alvás nélkül kis-sámlizáson ülve végig csináltam egy ilyet a Heim Pálba..
8/9 Metionin válasza:
Nem, alapból szar alvó vagyok, örülnék ha át tudnék aludni egy éjszakát.
9/9 anonim válasza:
Gyerekként volt rá példa párszor. Nyáron, szilveszterkor, vagy mikor az unokatesóimnál voltam nyáron, a Balatonon, és abban versengtünk, hogy ki tud tovább fennmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!