Hogyan szokott telni az estétek?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 18. 21:50
1/15 anonim válasza:
Youtube-ozok, kicsit fent vagyok gyk-n, aztán megyek aludni.
2/15 anonim válasza:
Beszélgetek, filmet nézek, itt válaszolgatok.
3/15 anonim válasza:
általában Al Bundy-ra szoktam elaludni.
4/15 anonim válasza:
Eszek, tv zek, gyakorizok és alszok
5/15 anonim válasza:
YT-ozok, GyK-ozok, hetente kétszer olvasok, hétvégente Netflixet nézek.
6/15 Metionin válasza:
9 körül hazaérek, zuhany, kaja, közben nézek valami dokut, utána elkészülök lefekvéshez, kicsit még olvasok az ágyban és bealszok.
7/15 anonim válasza:
Amikor munkában vagyok, játszok, beszélgetek a párommal videóhívásban és aztán 11kor alvás ASMR-al, mert anélkül nem menne. Amikor otthon vagyok, sorozat nézés közben degeszre esszük magunkat, majd összebújva éjfélkor-egykor bizonygatom, hogy nem alszok nem alszok és aztán bealszok. :D
8/15 anonim válasza:
Mióta egyedül maradtam a kisfiammal, este olvasok, itt lógok, zenét hallgatok, tervezgetem a jövőnket.
Szeretem ezt a pár órát.
9/15 anonim válasza:
Tv-t vagy sorozatot nézek vacsora közben és/vagy után, majd felnézek ide, kicsit válaszolgatok, zárásként pedig elalvás előtt olvasok kicsit.
10/15 anonim válasza:
Fekszek, telózok. Facebook, TikTok, YouTube, gyakori. Eszek, mosogatok, elpakolok dolgokat, zuhanyzok. Sajnos sörözni is szoktam, bár arról egyre inkább szeretnék leszokni.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!