Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azahriah miért énekel az...

Azahriah miért énekel az összes számában tök ugyanúgy?

Figyelt kérdés
Akárhány számát hallgattam,a zene kicsit mas de teljesen ugyanabban a hangszinben,ugyanugy enekel. Miért?

ápr. 18. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10# Az autotune nem tanít meg énekelni... Sőt aki nem tud énekelni annak csak ront a hangján.

Amúgy biztos nem hallottad még élőbe ha hallottad volna tudnád mennyire nagy fszságot mondtál

ápr. 20. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:
38%
Egy bolond százat csinál, a sok birka megy a másik után! Mennyi 50-es, 60-as, 70-es marha szereti! De a 40-es korosztályt sem értem már, inkább retrózzanak ők is, hisz mi még jó zenével nőttünk fel, miért a tini zene után mennek!
aug. 13. 18:39
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
12: Azahria proli és nyugdíjas zene, tinik inkább kísérleti zenét hallgatnak-csinálnak, szövegek nélkül. A lakótelepi proli meg az trash rapet meg azariat hallgatja.
aug. 16. 10:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Elég szánalmas és szoba hőmérsékletű IQ-ra vall az, hogy igénytelennek neveztek valamit, ami NEKTEK nem tetszik... Komolyan én ki nem állhatom a metalt mégis elismerem mint stílust és az előadókat is mint művészek egyszerűen csak nem az én stílusom... Nektek nem a stílusotok Azahriah nekünk igen fogjátok fel, fogadjátok el és lépjetek tovább. Ha birkának mondtok minket? Szivetek rajta de le se szarjuk mert ilyen suttyó f.sz.parasztok véleményére nem adunk. K.rva anyját az összes Rammstein fannak szar a zenei ízlésetek. Kb ilyenek vagytok.

(Rammstein fanok ne vegyetek komolyan csak példa volt)

Undorító személyiségetek...

aug. 19. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!