Jogosan van bűntudatom?
Segédápoló vagyok, és nekem kell vacsorát oszatni. Egyik földszinti beteg nem kérte ezért oda adtam a szoba társának. Amikor fel értem a nővérhez akkor szóltak fel csak kéri.
Nekem szegezték a kérdést hogy hol van a vacsi,be teted a többi közé?(egy joghurt, kenyér, mini Margarin) azonnal rá vágtam hogy igen.
Most meg szarul érzem magam mert a másik kolléga szerintem tudja hogy kamuztam. De féltem hogy le szidnak mert mostanában nagyon bunkók velem.
Ha a szobatársnak adtad akinek szinten adni kellett volna, akkor többlet van a kocsin. Nem?
Miert nem vittél neki akkor?
Ha van 10 beteg az emeleten de 9nek adsz kaját. Marad 1 plusz.amit ki lehetne vinni.
A szamodra etikus megoldas volt odaadni az ehezonek.
Azert hazudtal a kollegananak mert konfliktuskerulo vagy mindenaron. Szemelyisegedbol adodik.
Ha nem lenne buntudstod ,narc lennel.
Dohányosoknak szokták tanácsolni, hogy szokjon le mert tüdőrákos lehet.
Hazudozóknak meg lehet mondani, szokjon le a hazudozásról, mert tönkreteszi az emberi kapcsolatait.
Mert a bácsinak meg nem kellett adni?
Me ez már hogy korházi szobában egyiknek jár vacsora a másiknak meg nem 4?
Sajnos be pánikoltam, mert egy ilyenért le ennék a fejem. Persze egészen biztos vagyok hogy ti sohe nem hazudtatok senkinek,semmit. Amúgy meg nem szoktam hazudni ezért is érzem rosszul magam... 🤦♀️
Hirtelen pánikoltam, de sajnos megtörtént. Jó hogy itt mindenki tökéletes! Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!