Hogy jellemeznétek a XXI. század emberét?
"Mindig az szokott a lusta, vagy buta lenni aki másra mondja. Akinek nem tetszik, hogy az emberiség fejlődik és nem akarja megkönnyíteni magának a hétköznapjait, mert az lustaság vagy elbutulás, az egész nyugodtan bevonulhat egy amis közösségbe és már is nem kell itt a neten pazarolni az időt."
Lusta az, aki még wc-re is kocsival megy, mert nem képes 5 percet gyalogolni. A legtöbb ember ilyen manapság. Derogál nekik 5-10 percet sétálni a boltig.
Nekem nincs autóm, a városba gyalog közlekedem, városon kívül tömegközlekedve.
Én nem vagyok lusta, de nagyon sok embert lustának tartok, és ez ma már a jellemző. Belehalnak, ha 1-2 km-t le kell gyalogolni. Én sportolok, futok is néha. Én írtam a 3. kommentet.
Tojásszelető minek? Nem tudják egyesek felvágni a tojást késsel?
Lustaság.
Azt bírtam múltkor facen hálálkozott egy 30 éves utas, a többi utasnak, hogy szóltak a buszsofőrnek hogy várja meg a hősünket. Mivel 1-2 percel hamarabb indult az utolsó busz, és ha lekési a hősünk akkor szegénykének sétálni kell 5km-ert.
Mondom jajj szegénykém, nehogy lejárja a lábát szegény párácska.. 5 km-ert 45 perc alatt lelehetgyalogolni.. 30 évesen... Komolyan mondom szégyen...
Én amit még megfigyeltem, hogy egyes emberek igen megtanultak pofázni meg ugatni. Ami korábban nem annyira volt jellemző, vagy ritkábban fordult elő.
Bizonyos helyeken ezt tanítani kéne, mert némelyik úgy kikelt magából, hogy az valami hihetetlen.
19 Régen, tényleg régen, nem 200 éve, még egy poló vagy nadrágis olyan luxuscikk volt, mint most a legújabb iphone.. Konkrétan fizető eszközként is funkcionált a ruha.
Akkor szerinted Kis Józska ha be akart menni a városba akkor felpattant a mustangra? (Lóra.)
Régen az emberek, ha utaztak, lazán gyalogoltak napi 35 km-t.
Khmm. Mit mondtál az 5 km-ről??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!