Az izraeliek otthon is ilyen bunkók vagy csak ha külföldre mennek?
1-es, nekem is ez az elképzelésem, akkor nem vagyok egyedül ezzel...
2-es, nem, nem vagyok frusztrált, sem antiszemita sem rasszista stb. Kötélből vannak az idegeim, különben nem is bírnám az ilyen helyzeteket :) szerencséd van a jó tapasztalatokkal, akkor. Én is találkoztam kedves és illemtudó izraeliekkel, egyszer.
Ne mentegetőzz kérdező!
Te itthon vagy a táblán az áll hogy Magyarország!
Aki nem tartja be Magyarország hagyományait és jól helyben hagyót szokásait annak kívül tágasabb!
csoportban rosszabbak, a háború kezdete óta meg még rosszabbak, az a baj, hogy olyanok mint az ukránok, tudják, hogy az útlevelük minden szabály és törvény alól felmentés, de ha te egy undok pillantást vetsz rájuk, már jön is a nato és helyretesz...
hozzánk is járnak, múzeum vagyunk, már nagyon viszket a kezem, hogy egyszer mégis kihajítom valamelyiket, cilinder ide vagy oda, bejárnak a húsz kölykükkel és összeordítoznak-fogdosnak mindent, mert ők ilyen übermenschek... a női teremőröket zaklatják, az összes nem fehér kollégát figyelmen kívül hagyják és szidalmazzák, a töbi turistacsoporton átgázolnak, szabályokat, előírásokat le se szrják. statisztikailag a legtöbb kitiltott utazási irodánk izraeli... de folyton újak alakulnak, évente 2 biztos felkerül a listára.
a zsidókkal amúgy semmi bajom, nem is szeretem ezt az izrael=zsidóság képet, veszélyes.
ha férfi vagy és fehér, állítólag egyszer megéri elmenni, mert hűdekultúra (bár ezt se értem, de oké, van falafel és néhány történelmi emlékhely) én nőként biztos a közelébe se megyek soha...
Nekem vannak izraeli ismerőseim, munkatársaim is voltak egy nemzetközi programban. Ugyanolyanok, mint bárki más. Velem nagyon kedvesek és udvariasak voltak mindig.
Munkám miatt már bejártam a fél világot, és szinte semmi sztereotípia nem igaz. Mindenhol ugyanúgy vannak kedves és bunkó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!