Erkölcstelen amit csinálok?
Meghalt a szomszéd öregasszony 1 hónapja, elitta az agyát, az utóbbi pár hónapban mi gondoskodtunk róla kb, a kutyájáról, akit most örökbe is fogadunk, illetve folyton elesett, át kellett rohangálni hozzá egész nap..
A hozzátartozói Amerikában élnek, és gyakorlatilag 5 évente jártak haza 1 hétre
Azt mondták hogy ha kell valami a házból nyugodtan vigyük át, mert ők úgy sem tudják kivinni
Találtam is egy ipari drága porszívót, amit eladtam mert nagyon kellett a pénz..
Rosszul érzem magam miatt, még így is elvileg hogy meg lett engedve, úgy érzem hogy más ember halálából hasznot huzok
Mit gondoltok?
Hát igazából ők kb Amerikában tartózkodnak és konkrétan az idős néni halála után egy héttel mert jöttek emberek megnézni a házat, hogy megvennék.
Állítólag ha nem hozzuk át akkor az új vásárló kezébe kerül minden berendezés
Az örökösök ugyanúgy eladnák, vagy csak úgy odaadnák valakinek - mint ahogy tették is, neked adták oda.
Annak idején én némettől vettem házat, ők hazaköltöztek. Itt hagyták a komplett szobabútort ingyen. Azt mondta, a hazaszállítás drágább lenne, mint új bútort venni Németországban. Megköszöntem nekik, és kész.
Ebben semmi erkölcstelen nincs.
Ők engedték meg, tehát nincs vele semmi baj. Egyébként meg szívességet tettél nekik, azzal is, hogy ránéztél, elláttad a nénit meg a kutyát, meg azzal is, hogy annyival kevesebb gondjuk lesz a ház kiürítésével.
(Most nemrég pakoltam ki lakást, nagy meló, ha nem akarsz mindent akár hónapokig tárolni, hirdetgetni, ezmégmegvan stílusú emberekkel foglalkozni, akkor örülsz ha ingyen elviszi a nagyját valaki normális.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!