Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások is tanultak a gyakorisok...

Mások is tanultak a gyakorisok véleményeiből?

Figyelt kérdés
itt azért eleg sok ember leirja a velemenyet es rengeteg hasznos velemenyt, gondolatot, akár nézetet is el lehet tanulni a válaszolóktól
2024. ápr. 17. 10:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az Otthon kategóriában sok javaslat van különböző felújítási munkákra, amik nekem hasznosak. A Pénzügyek kategóriában csomó infót elolvastam pl. ingatlanvásárlás előtt, azok is segítettek.

Sok persze tényleg csak szórakoztató, nekem az Ezotéria ilyen, hetente egyszer átmazsolázom, de olyan jókat derülök.

2024. ápr. 17. 11:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Parkapcsolati temakban egyszer irtam egy hozzaszolast majd váltottam nehany levelet egy novel. Par honap mulva irt egy koszonolevelet es hogy igazam volt. Rendbe jott a kapcsolata.

Ha ennyi ertelme van az irogatasnak akkor mar megeri.

2024. ápr. 17. 11:35
 13/16 Darius- ***** válasza:
100%
Igen, ha olyan jellegű a kérdés. Emberek kategória - itt például semmit nem lehet tanulni, a válaszadók is idióták. Ezotéria, tudományok, kultúra és állatok már sokkal jobb . A többit nem igazán nézem
2024. ápr. 17. 14:20
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Igen,sokat.Meg az Emberek kategóriában lévő kérdésekből nagyszerűen megállapítható,milyen az általános érzelmi állapota a magyar társadalomnak,azon belül is a fiatalabb nemzedéknek,és ez nagyon árulkodó sok tekintetben.

Én gyakran járok ide,nekem olyan,mint egy pszichológiai szaklap. :-)

40/Nő

2024. ápr. 17. 16:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
1*-2* igen.
2024. ápr. 17. 18:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Kimondottan sokszor nem, de mégis akadt azért arra is példa, hogy tanultam belőlük valamit. Régebben hasznos tanácsokat is kaptam, mostanában nem kérdeztem, de 1-2 kivétellel tényleg hasznos válaszok érkeztek akkor.
2024. ápr. 22. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!