Hogy viselitek ezt a majdnem 20 fokos különbséget?
Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt még jócskán 20 fok felett volt, tegnap és ma meg alig éri el a 10 fokot. 1 nap alatt ez nagyon sok. Ha 20 fokot nem, de több mint 10-et biztos hűlt. Hogy viselitek?ápr. 17. 09:33
1/21 anonim válasza:
Nálam fáradékonyságban jött ki tegnap kora este. Ahogy ledőltem, szinte egyből el is aludtam. Igaz, nem sokkal később felébredtem, de olyan volt, mintha leütöttek volna.
2/21 anonim válasza:
Nem érzem, mert nem mozdulok ki otthonról. A falak jól átmelegedtek, még pár napig nem kell fűteni, idebent 22 fokot tart a számítógép és a tévé együtt.
3/21 anonim válasza:
Sokkal jobban mint gondoltam.
A hétfői meleg viszont brutál volt nálam. Kapkodtam össze-vissza és még egy autóssal is ordibáltam az utcán akitől nem kaptam meg a jogos elsőbbséget a zebrán.
Pedig nem jellemző rám hogy a taplókkal leálljak vitatkozni.
De tegnap óta mióta visszazuhant a hőmérséklet sokkal jobban vagyok.
4/21 anonim válasza:
Kellett volna reggel egy vastagabb mackó de ennyi.
6/21 anonim válasza:
Ezt most épp jól bírom, a 2 héttel ezelőtti front kiütött, ólmos fáradtság tört rám.
7/21 anonim válasza:
Egyedül csak azt érzem, hogy hideg van és fázom. Egyébként egyáltalán nem viselt meg. Viszont bolond ez az időjárás. 24 óra alatt két évszakváltozás..azért az durva.. nyárból télbe.
8/21 anonim válasza:
Nem viselt meg szerencsére. Annyi zavar, hogy fázok.
9/21 anonim válasza:
Én tegnap fáradt voltam és a szokottnál sokkal-sokkal jobban éhes voltam. Ma már jól vagyok, de tegnap valahogy rám tört, hogy enni kell valami tartalmas és laktató kaját.
10/21 anonim válasza:
Nem vagyok érzékeny. Felvettem a kabátom és élem ugyanúgy az életem mint hétfőn rövidnadrágban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!