Ez a beliani.hu-s reklám énekes csaja hogy nézhet ki?
Figyelt kérdés
Olyan lehet, mint a hangja?
És az alza.hu rikácsoló űrlényének a hangja mögött milyen ember lehet?
ápr. 11. 05:30
11/19 anonim válasza:
A beliani reklám az hapi, valami borzasztóan idegesítő számomra az a reklám.
12/19 anonim válasza:
Szerintem is férfi, vagy honnan veszed, hogy nő?
13/19 anonim válasza:
13, Tudjuk, miről beszélsz, férfi énekli.
14/19 anonim válasza:
A beliani hangja olyan, mintha egy kasztrált valaki lenne...
15/19 anonim válasza:
A vicces, hogy hiába emlékszünk a Belianira az idegesítő reklám miatt, fogalmam sincs, hogy egyáltalán mit árulnak, csak hogy széles a választék meg kedvezőek az árak.
16/19 anonim válasza:
15: Én is erre gondoltam már a kezdetektől fogva... Ezek miket árulnak, meg hol? Nagyon nyomatják magukat, meg ezerszer hallottam már a reklámjukat, de még mindig nem tudom, mi a fene ez. Én meg rákeresni biztosan nem fogok, szóval jobb lenne egy informatívabb reklám. Így max az jut eszembe a cégükről, hogy "a f***om bele verem már ebbe a nyamvadt beliáni isten-nyilába", csak azért se veszek tőlük semmit...
33F
18/19 anonim válasza:
10:
Akkor olvasd el mégegyszer a fő kérdést. Sötét majom xD
19/19 anonim válasza:
Valamelyik régebbi idegesítő reklám miatt kerülhetett erre a sorsra. Így aztán bevállalta a bellianist, mert már nincs mit félteni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!