Milyen gyakran fordul elő veletek, hogy éjjel nem tudtok aludni?
Figyelt kérdés
ápr. 11. 00:30
1/11 anonim válasza:
Néha.
Most is fent vagyok még, pedig reggel 8-kor munka...
2/11 anonim válasza:
Sokkal gyakrabban mint ahányszor tudok :(
3/11 anonim válasza:
éjjeli bagoly vagyok, hajnali 2 előtt sose alszok
5/11 anonim válasza:
Sűrűn, mert állandóan pörgetem az agyam.
6/11 anonim válasza:
Elég sokszor, mert ha nappal álmos vagyok, és nem dolgozom, meg nincs fontos dolgom, akkor simán ledőlök aludni, nem kínzom magam. Aztán ha átaludtam a délutánt, utána éjjel ébren maradok.
7/11 anonim válasza:
Rossz alvó vagyok, így gyakrabban, mint szeretném. De minden este legalább 1x felkelek pisilni. De ez inkább megszokás, mert sokszor nem is kell, csak elmegyek.
8/11 anonim válasza:
Szerencsére olyan, hogy abszolút nem tudok elaludni, vagy 2-3 órányi forgolódásba telik, mire sikerül, csak ritkán van. Utóbbiból havi ~4-5 alkalom lehet, vagy kicsivel több.
Bár az tény, hogy pár évvel ezelőtt szinte azonnal bealudtam, amint este ágyba kerültem, ma már ez azért eléggé ritkaságszámba megy.
9/11 Metionin válasza:
Naponta. Születésem óta rossz alvó vagyok, nem tudok végigaludni egy éjszakát. Felkelek hajnalban és órák múlva tudok csak visszaaludni. És persze pont akkor szól az ébresztő, amikor a legjobban tudnék szunyálni.
10/11 anonim válasza:
Naponta sajnos. Egész nap zombi vagyok, estére felpörgök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!