Gyakran magától hátracsúszik a fitymám, főleg éjjel, és úgy marad akár egész nap.Nagyon tág a fitymám, nincs fitymaszűkületem . Nem káros ez a péniszre ?
Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 17:37
1/11 anonim válasza:
Amíg nincs fájdalom vagy nem okoz kellemetlenséget, nincs probléma.
Ritkán, de valóban előfordul ilyen.
2/11 anonim válasza:
Nyugi, nekem is ilyen. Már lassan 30 éve hátrahúzva van, mert az én fitymám is mindig magától hátracsúszik, és nincs kedvem mindig a gatyában igazgatni. Hány éves vagy? Mióta ilyen?
3/11 anonim válasza:
Az a típus vagy, akinek a makkja kinőtte a fitymáját. Amíg nem szorít a makk alatt, addig nincs vele semmi gond.
4/11 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem káros. Neked ilyen. 😊
5/11 anonim válasza:
Leírás alapján nincs ezzel semmi gond. Maximum a fedetlen makkot éri folyamatos inger.
6/11 gabcsi válasza:
Nem gond, sőt ez is normális, talán jobb is ha fedettlen, könnyebb tisztán tartani, főleg nyáron nincs pangó vizelet. Mennyi idős vagy?
7/11 anonim válasza:
Akkor neked fityma szűkítő műtétet kell csinálni. 😂🤣😅
8/11 anonim válasza:
Örülj neki olyan mintha részlegesen metélt lennél, legalább azok a problémák nem érintenek téged mint sok másik fitymás embert: pangó vizelet, túrosodás, bűz, gyulladás, fityma beszűkülés idősebb korban stb…
10/11 anonim válasza:
Nem káros, van ilyen. Mindenkinek máshogy működik.
Nem mindenkinek fedi teljesen bőr a makkját, van olyan akinek még egyáltalán nem, mert mindig hátra ugrik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!