Kevés vagyok 150 centisen?Van itt aki ilyen magas
Én 152 vagyok 24 évesen 🙋♀️
Kamaszkoromban engem is volt, hogy nagyom zavart, értéktelennek éreztem magam, hiába voltak még hasonlóan pici barátnőim is. Aztán igazából én akkor hittem el magamról, hogy semmi baj sincs velem, mikor felbukkant az első fiú az életemben. Tudom, ez nem jó dolog, de nálam ez az igazság. Nem volt egy nagy történet, de azóta helyén van az önbizalmam, határozott vagyok, a munkámban sikeres, vannak barátaim (nem sok, de nekem nem is ez számít, hanem a minőség), komoly párkapcsolatom és nincs gondom azzal, hogy ne vennék komolyan, amit mondok. Sőt, utólag rá kellett jönnöm, hogy soha nem is volt, csak tiniként hajlamos voltam mindent a magasságomra fogni, hiszen arról nem tehetek, ahelyett, hogy elgondolkoztam volna, miben nem volt igazam…
Igen, van néhány bosszantó oldala is a kicsiségnek, nem én fogom felérni a felső polcot, de ezt el kell fogadni és nem szégyen segítséget kérni. Én ezeket el szoktam viccelni még úgy is, hogy alapvetően komoly vagyok a koromhoz képest és sosem cikizett még senki érte. Ja, lehet, hogy hosszú a nadrág szára is, de fel lehet hajtani, varratni vagy hordhatsz csini szoknyákat is, rajtunk egy sem lesz túl rövid és emiatt közönséges. Másoknak meg más problémája van, pl a magas barátnőm alig talál elég hosszú gatyát magának, mindig mondja, hogy amit én levágatok, azt nekiadhatnám, hogy ő meg hozzátoldhassa. 😂 Lényeg, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, ezen lehet dühöngeni, de attól még nem lesz jobb, sőt.
Magassarkúval meg őszintén szólva azért nem kínoznám magam a helyedben, hogy magasabbnak tűnj, mert nem bántani akarlak, de te egy 12 cm-esben is alacsony maradsz (én is). Azért hordd, mert tetszik, csinibbnek érzed magad benne, erre egy kisebb magasságú is teljesen megfelel, hidd el, a lábad egészsége meg fogja hálálni 10 év múlva. Én is hordtam kb 6 évig állandóan bazi magasakat, még az otthoni papucsom se volt lapos és nincs ugyan tönkremenve, de baromira látszik a lábfejemen, sokkal szebb azoké, akik laposban járnak…Pedig az enyém is olyan szép volt, mint az övéké, amíg el nem rontottam. Talán helyreáll még, mert fiatal vagyok, de ha ezt valaki évtizedekig csinálja, onnan már nincs visszaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!