Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kevés vagyok 150 centisen?Van...

Kevés vagyok 150 centisen?Van itt aki ilyen magas

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és 150 cm.nagyon nem szeretem a magasságom.emiatt önbizalmam sincs sok.soha senki nem vett komolyan.mert pici vagyok.valaki meglát.egyből azt mondja:De pici vagy.tudom hogy nagyon alacsony vagyok.csak nekem szarul esik és kevésnek érzem magam.egyébként 48 kg vagyok.nem vagyok sovány se de duci se.a magasságomhoz képest jó a testúlyom.mindig próbálok magassarkút felvenni vagy telitalpút.télen platformos cipőt.vagy magassarkú csizmát hogy magasabbnak tűnjek.Fiúknak ez bejön?
ápr. 10. 16:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy kevés, a magasságod miatt semmivel nem vagy kevesebb egyetlen embernél sem!
ápr. 10. 18:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem is sokáig zavart, néha még most is, főleg, hogy általában mindenhol én voltam/vagyok a legkisebb. Sokáig, kb 25-26 éves koromig csak magassarkúban jártam, de nem tett jót a lábamnak. Most már az előnyeit is érzem, fiatalabbnak is tűnök, és elférek bárhol kb. 156 cm/44-45kg 34N
ápr. 10. 18:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ne egy 2 méteres pasit keress.

Sok alacsonyabb 170-175 cm magas srác van, náluk ez nem lesz gond.

ápr. 10. 18:45
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
#13 magasabb csávók is buknak ekkora nőkre.
ápr. 10. 18:57
 15/21 Szolovjov ***** válasza:
75%
Szerintem nem kell semmi hordanod hogy magasabbnak tűnj. Nem attól fognak komolyan venni. Egyébként igen, bejön. Nekem is tetszenek az alacsonyabb nők. Persze én is hallottam olyan véleményt hogy valaki sosem járna alacsonnyal. Hát ha neki a magasság számít, ő tudja.
ápr. 10. 19:26
 16/21 anonim válasza:
100%
Na akkor en elmondom, hogy imadom es izgatnak az alacsony, pici lanyok :D ne szegyelljetek ezt, mert van benne valami szexi szerintem. 22F
ápr. 10. 20:13
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
Nőként nem annyira gáz. :)
ápr. 10. 21:12
 18/21 anonim ***** válasza:
69%
Férfiként miért lenne "gáz"? Mintha valaki tehetne bármit is a magasságával kapcsolatban vagy lenne bármi összefüggés a jellem, tulajdonságok és a magasság között.
ápr. 10. 21:37
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom az alacsony, cuki csajokat. 30/F
ápr. 10. 22:18
 20/21 anonim ***** válasza:

A fiúk aranyosnak tartják az alacsony, vékony lányokat, semmi bajuk nincs velük. (A túlsúlyosakat utálják csak, azon kívül jöhet nekik bármi amúgy is.)

Akkor van baj igazából, ha te nem vagy egy cuki virágszál és azt szeretnéd, hogy ne is azt lássák benned.

Arról nem is beszélve, hogy van sok alacsonyabb srác, akik szeretnének olyan barátnőt, aki mellett ők magasak.:)

ápr. 11. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!