Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az mennyire...

Szerintetek az mennyire beteges, hogy az ismerősöm, amikor az Auchanba bementünk, én a kezembe vettem egy mesekönyvet, belenéztem, erre ő teljesen felháborodva kirohant az áruházból, mert szerinte nem normális hogy én felnőtt létemre belenéztem?

Figyelt kérdés

Próbáltam a leírásba minél informatívabban betömöríteni a lényeget. De azért leírom most rendesen kifejtve:

Szóval, én nagyon szeretem a játékokat, a meséket illetve gyermeki személyiség vagyok!

Van ez a barátom, aki szerintem és édesanyám szerint is, -aki egyébként gyógypedagógus- hát elég autisztikus, rigolyásan él . Na most, ez a barátom, megvan róla győződve, hogy felnőtt ember nem vehet mesekönyvet vagy játékot a kezébe, illetve nem is nézhet rá ilyen dolgokra egy áruházban, mindenki csak a korosztályának kiosztott lapok szerint „játszhat”…

Ma találkoztam evvel az emberrel és bementünk az Auchanba, ahol én megszerettem volna nézni, hogy milyen színezőket árulnak, illetve a kezembe vettem egy nagyon aranyos képeskönyvet és belelapoztam. Csak ennyi volt a bűnöm, erre teljesen bedilizett és kirohant az áruházból! Megkérdeztem mi a baja, azt mondogatta mantrázva, hogy őt idegesítem ezzel és mit gondoltak mások? Mondtam neki, hogy valószínűleg azt, hogy a gyerekemnek veszem vagy egyszerűen semmit…

Szerintetek mi baja van ennek az embernek? Mert állítása szerint teljesen jogos volt a kiakadása, és folyamatosan azt mondja, hogy én egy beteg ember vagyok, mert megfogtam azt a mesekönyvet felnőtt létemre.

A történetet nem másítottam meg, nem tettem hozzá, nem vettem el belőle, nem színeztem ki, tényleg ennyi történt, ennyi a bűnöm.

Amikor elváltunk, mondtam neki, hogy azért gondolkodjon egy kicsit, hogy én nem tettem semmit, ami rossz lenne, ezért gondolja már át, hogy azért nem teljesen normális ez a fajta viselkedés. Nemrég rámírt, és közölte hogy átgondolta és szerinte teljesen normális ez a fajta viselkedés amit ő levágott....

Egyébként még néhány dolog, ami őt jellemzi és ami miatt gondolom hogy autista lehet, csak a mai napból:

Az áruházakban minden sort kötelezően végig kell járnia.

Csak az Adidas áruházba tud vásárolni, mert ott tudja mi hol van.

A vásárlás után olyan sorrendben kell bepakolni a kocsiba a termékeket, ahogy az a nyugtán, sorban szerepel…

És a lista csak folytatódna…

2024. ápr. 7. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Saját magáról szól a viselkedése.Írod is,hogy autisztikus vonásai vannak,hát ez az,amit magában nem bír elviselni,és az a baja,hogy az ő kívülállóságára emlékezteted.Az,hogy te felnőttként belenézel a mesekönyve,lehet vicces vagy fura esetleg,de egészséges ember nem csinál ebből cirkuszt.
2024. ápr. 8. 04:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"édesanyám szerint is, -aki egyébként gyógypedagógus- hát elég autisztikus, rigolyásan él"

Mi a kérdés??? Egy beteg ember, aki látványosan kiakad a neki nem tetsző dolgokon.

2024. ápr. 8. 07:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Volt egy kollégám, aki előtt békát még említeni sem lehetett, nemhogy valami sztorit elmondani róluk.

Látszott a tekintetén, hogy tényleg erős érzelmi vihart kelt benne a téma, az első zajos eset után még egyszer beszélgettünk vele a félelme alaptalanságáról, de ezt sem bírta nyugodtan végiggondolni.

Nem feszegettük többé a témát, tiszteltük annyira, hogy tudatosan nem hoztuk ilyen helyzetbe, és ezzel megszűnt a konfliktus.

Ha ez az első ilyen kirohanása volt az ismerősödnek, jelezd neki, nem az volt a célod, hogy megzavard. Ha pedig már régebb óta tudod, hogy ilyen furcsa gondolatai vannak, miért nem bírod ki azt az egy közös vásárlást a felzaklatása nélkül?

Neki szakember segítségére van szüksége, nem arra, hogy laikusok, ha mégoly jószándékkal is, felzaklassák!

2024. ápr. 8. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
32%

Ez sincs teljesen rendben 10-es:

"Én a babaruhákat (babacipőket főleg) imádtam megfogdosni, megnézegetni mindenhol, akkor is, mikor még meg sem fogalmazódott bennem a saját gyerek kósza gondolata sem"

2024. ápr. 16. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A 27 plüssállatom és én úgy gondoljuk, hogy az ismerősöd nem normális.

Hatalmasat röhögtünk tavaly karácsonykor, mikor édesanyámmal mindketten ugyanazt a felnőtt kifestőkönyvet ajándékoztuk egymásnak.

Gyerekként egy csomó játékot nem kaphattam meg, mert a szüleim nem engedhették meg maguknak. Felnőttként, mikor lett egy olyan állásom, hogy már nem hónapról hónapra éltem, akkor megvettem magamnak azokat a játékokat, amiket a mai napig sajnálok, hogy nem volt, főleg ezt a fa vasutat, ehhez rendszerint veszek új kiegészítőket, pakkokat, ilyen esős szar időben tök jó pályákat lehet összerakni, meg ha unokaöcsémre vigyázok, legalább tudunk mivel játszani. Egyszer elcseverészett velem az egyik pénztáros, mikor fa vonatot vettem, kérdezte, hány éves a kicsi, mondtam, hogy 27 :D

szept. 14. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!