Szoktatok céltalanul sétálgatni éjjel a városban?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 3. 01:31
11/27 anonim válasza:
12. Nem erről van szó te majomparádé! Olyanról még nem hallottál hogy belekötöttek valakibe késő éjszaka? Ez bármikor megtörténhet amikor késő éjszaka a sötétben mászkálsz egyedül, de ez nem azt jelenti hogy végig kell paráznod az utadat.
12/27 anonim válasza:
A soroksárit nem is én írtam, nem tudom miket olvasol össze!
13/27 anonim válasza:
Igen, majdnem mindennap szoktam.
Nő vagyok és soha nem kötöttek belém.
14/27 anonim válasza:
Mi az egyik barátnőmmel meztelenül szoktunk sétálni éjjel, amikor kihalt a város, nincs senki az utcákon. Nagyon izgalmas!
17/27 anonim válasza:
Akárhogy is van kockázatos, és ez nem csak a filmekben meg a tv-ben van így.
Én nem szívesen engednék el egyedül sötétedés után pl. egy 20 éves lányt egyedül futni vagy sétálni.
18/27 anonim válasza:
Volt időszak, amikor igen, intenzíven tettem ezt, ma már nem egy sűrűn.
19/27 anonim válasza:
Nem, mert a pár100 forintos nyilvános wc-k bezárnak és az éttermeben sokszor meg túl drága, mert csak fogyasztó vendégene van és hát venni kell valamit és múltkor majdnem 2000 Ft-ot fizettem csak a mosdóhasználatért, de a kajcsi legaább fincsi volt.
20/27 anonim válasza:
Ha a fiatal barátnőmről lenne szó, én aggódnék, és tuti nagyon ideges lennék ha egyedül elmenne este sétálni, bolyongani , vagy futni.
Bevallom, hogy igenis félteném és ideges lennék.
Túl sok állat él köztünk. Lehet, hogy valakihez hozzá sem szólnak így soha életébe, de lehet h valakibe az első nap belekötnek-.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!