Miért vagy ma hálás?:)
Figyelt kérdés
2024. ápr. 2. 22:07
11/19 Margit Nagy válasza:
Egy fekete nagy darázs teljes erőből a nyakamon csapódott, meg a helye is látszott percekig. Nagyon megijedtem, de nem csípett meg!! Végtelenül hálás vagyok Istennek, hogy meg védett a csípestől.
12/19 balogh a. sándor válasza:
Azért, mert Jézus Krisztus meghalt értem és azokért, akik hiszik, hogy Ő ISTEN FIA és Ő az egyedüli Megváltó a bűnökből. Miután elfogadtam Őt személyes Megváltómnak és Uramnak, kegyelmezett bűnössé váltam. Három nap múlva, pedig feltámadott, így én is feltámadok egyszer az örök életre, sőt a mostani életemet sem a magam kívánságaim szerint élem, hanem Isten akarata szerint!
13/19 A kérdező kommentje:
Kedves Margit és Sándor! Köszönöm,hogy megosztottátok. Méltó a mi Teremtő, Megváltó Atyánk,hogy neki adjunk hálát! Én is így hiszem,amint Sándor, írtad. Jó az Ő gyermekének lenni,szeretetét tapasztalni:)
2024. ápr. 3. 08:34
14/19 Ghgj válasza:
Ma (is) hálás vagyok, hogy a kis palántáim szépen növekednek, és minden nap azért is, mert nincs nagybeteg, méltatlan élethelyzetben lévő szerettem.
15/19 anonim válasza:
Hálás vagyok, hogy daganat terápiáim ellenére jól érzem magam s ezt csak magamnak s családomnak köszönhetem!
16/19 anonim válasza:
Hálás vagyok, hogy nekem nincs szükségem képzelt barátokra, mert magamból meríthetek erőt, így boldogulok válláskárosulás nélkül.
Köszi Magamnak :)
17/19 anonim válasza:
Hálás vagyok, amiért reggel nem késtem le a buszom és rohannom sem kellett a buszpályára. (az utóbbi időben reggelente nagyon bátran és nagyon kicentizem az indulást, pedig időben kelek, és mégis rendszeresen kapkodásba torkoll a dolog)
Azért is hálás vagyok, mert ma gyönyörű időnk van, a madarak is csicseregnek, kellemes meleg is van, és szabályosan jobb kedvem lett ettől. Pedig ilyen téren általában hidegen szokott hagyni az időjárás. (kötelező szóvicc, de tényleg így van)
18/19 anonim válasza:
Hálás vagyok, mert aludtam egy jót, van tető a fejem fölött, finomat ettem, süt a nap, kedves a háziállatunk, a párommal élek egy szép erdő szélén, megszabadultam a bántalmazó apámtól, kaptam elég eszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!