Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi időtartam kb naponta a...

Mennyi időtartam kb naponta a telefonon eltöltött idő, számotokra? És mik adják ki a nagy részét?

Figyelt kérdés

1 óránál többet nyomkodjátok a telót?

Nem féltek a függőségtől?

2024. ápr. 2. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Napi 8-10 óra. GYK, Filmek, Netflix, Tv műsorok, Youtube, facebook,messenger, WhatsApp, Tiktok, saját napló írása, hírek, hírdetési oldalak, időjárás, instagramm, térkép gps,
2024. ápr. 2. 14:54
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

Nem félek a függőségtől, mert vannak netmentes napjaim, amikor nem szenvedek tőle, hanem feltöltődök. Kirándulás, túrázás, kerékpározás, egész napos programok.

Hát naponta nem néztem, hány órát vagyok a telón, de az az igazság, hogy pedagógus vagyok, munkaeszközöm is. Az iskolában a szülők hívnak, írnak messengeren, vagy én írok nekik, az osztály Facebook csoportban, vagy az igazgató ír a tantestületi Facebook csoportban, tehát állandóan fent KELL lenni! Így kapod az információt. A Kréta vezetése, e-mailezés, tankockák készítése, ppt és feladatlapok minden minden a neten megy, hol telón, hol laptopon, hol egyszerre mindkettőn. És akkor még a magánéletben nem is használtam. Ezek mellett aztán napi 5-10 perc gyors szörfözés a Facebookon, pár perc görgetés a Tik-Tok -on azután ha valami felkeltette az érdeklődésemet akkor megnézem a YouTube -on és ennyi vége is a napnak. Örülök, amikor van egy kis digitális csend. Szándékosan szoktam úgy elmenni túrázni a természetbe, hogy nincs nálam telefon és nem vagyok elérhető!!!

2024. ápr. 2. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Mit jelenti a "nyomkodjátok"? Seggeket nézni tiktokon vagy sudokuzni?
2024. ápr. 2. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Sok. Dolgozom.
2024. ápr. 2. 15:56
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Nálam nem seggeket mutogat a Tiktok.
2024. ápr. 2. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Insta, pinterest, facebook, gyakorit használom telefonon, gépen league of legends és hearthstone. több órába naponta.
2024. ápr. 2. 16:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Nap közben csak a hívásokat veszem fel/ üzeneteket olvasok el, ezek max pár perc, mert nyilván ilyenkor dolgozom. Esténként fél órát nyomkodom, emailek egy kis facebook, zárt csoportjaim, moly.hu, hírek, gyakori, a többi időmet szeretem hasznosan tölteni. Könyveket olvasok, neten sorozatokat nézek, sportolok, kutyázok, plusz hétvégén a férjemmel szoktunk közös programokat csinálni.
2024. ápr. 3. 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:

"Nálam nem seggeket mutogat a Tiktok."

13-as vagyok, nálam sem, ezért kérdezem. A nyomogatásnak van egy negatív felhangja. Mintha azt sugallaná, céltalan, érdektelen tartalmak fogyasztása.

Nyomogatásnak számít minden, amikor az arcom előtt van a telefon? Amikor könyvet olvasok, mert nincs nálam a kindle-öm, az nyomogatás? Ezért kérdeztem a sudokut, mert én rengeteget használom keresztrejtvény fejtéshez, puzzlehöz. Ez nyomogatás? Mert telefon előtt vettem papír alapú rejtvénykönyveket. Ha ezt digitálisan csinálom, az nyomogatás lesz?

Vagy az lesz csak nyomogatás, ha keresek egy receptet tiktokon, és elveszek a sok steaksütős videoban? Podcastet hallgatni - és közben a kanapén fekve a plafont bámulni telefonon töltött időnek számít?

Megannyi kérdés...

2024. ápr. 3. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!