Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még itt olyan, aki nem...

Van még itt olyan, aki nem tud azonosulni a mostani világgal?

Figyelt kérdés
Legyen az bármi pl. Emberek felfogása, szélsőséges időjárások, világban lezajló folyamatok, stb. Jöhet bármi.

2024. ápr. 2. 10:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

"Mindig ilyen volt a világ."

Akkor nézz történelmi filmeket. 10 évvel ezelőtt se ilyen volt a világ!

2024. ápr. 3. 03:32
 12/21 anonim ***** válasza:
55%

11: Dehogynem. Mindig rossznak gondolták. Mindig úgy gondolták, hogy a fiatalok semmirekellőek és vége a normális világnak.

Persze mások a körülmények, más a technika, de az emberi természet ugyanolyan.

2024. ápr. 3. 08:33
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
Valóban fostos az emberi természet, de a közösségi médiából rájuk ömlő szenny valamint a nevelés hiánya még elcseszettebbé teszi őket.
2024. ápr. 3. 08:49
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
13: Én közelítek az 50-hez, közösség média nélkül nőttem fel, de ránk is azt mondták akkoriban, hogy elcseszett generáció vagyunk. És a szüleim generációjára is azt mondta a nagyszüleim generációja. És így tovább. Ez mindig így volt, minden korban, csak mindig valami másra fogták. Most épp a közösségi médiára.
2024. ápr. 3. 08:53
 15/21 anonim ***** válasza:
43%
14-es! Amikor még te voltál gyerek, akkor is ennyi nagyon fiatal korú ribizli és alkoholista volt? Akkor is bántották a diákok tanárokat? Akkor is ennyi életképtelen ember volt?
2024. ápr. 3. 12:38
 16/21 anonim ***** válasza:
47%
15: igen, akkor is ennyi ribizli volt, akkor még több alkoholista volt. Akkor nem a diákok bántották a tanárokat, hanem a tanárok a diákokat. Az jobb szerinted? És akkor is ennyi életképtelen volt, csak sokkal kevesebbet láttál mások életéből és nem tűnt fel, hogy még hányféleképpen lehetne élni.
2024. ápr. 3. 12:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja hát akkor minden tökéletes a mai világban. Kár volt feltenni a kérdést....
2024. ápr. 3. 15:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
12. Ha így vesszük akkor az ember ugyanolyan tudatlan birka csak a díszlet változott, én mégse gondolnám hogy 10-20 évvel ezelőtt ugyanez a világ volt. Ma már alig látok embert a természetben, utcákon a meghatározott helyen, időpontban, ma már semmire sincs idő csak falakat emelni és a telefont buzergálni. A fák fogynak, a házak épülnek hatalmas falakkal mert senki sem kíváncsi a másikra. Nincs szociális élet. 10 évvel ezelőtt ez még javában folyt.
2024. ápr. 3. 23:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Elég sok igazságtalanság zajlik a világban, és tudom, eddig is volt belőlük bőven, de vagy nem éltem akkor még, hogy megtapasztaljam azokat a saját bőrömön, vagy pedig még kicsi voltam ahhoz, hogy úgy igazán felfogjam őket. Nekem meg elég nagy és erős igazságérzetem van, nem is mindig viselem jól, ha igazságtalanság történik, érzékeny is vagyok, szóval néha nehéz kizárni/nem figyelni annyira arra, hogy mi is történik.

A közösségi médiás "osszunk meg mindent!", "ha nincs róla kép, nem történt meg!" felfogásokkal sem tudok azonosulni, neten sincs kint rólam kép, ha eltekintünk 1-2 profilképtől, és sokszor érzem azt is, hogy kilógok a korosztályomból. Többnyire amúgy azért, mert nem vagyok felszínes, helyenként érettebben is gondolkodom, mint ők - ezt a valóéletben is mondták nekem, de itt az oldalon is többször írták már, hogy többnek gondoltak írás, kifejtés alapján, mint amennyi vagyok.

Nem vagyok híve az Instagram-os magamutogatásnak sem, hogy milyen sok dolog szól a pénzről, hírnévről, a márkás cuccokról, az emberi kapcsolatok meg sorra mennek tönkre, részben az előbb felsoroltak miatt, másik részről meg nemtörődömség miatt. Meg amiatt is, hogy nincs akkora igénye sokaknak a mély kapcsolatokra, mint rég.

Nem hinném, hogy rossz körökben mozognék, mégis sokszor szembesülök azzal, hogy vannak, akik évekig egy párt alkotnak, majd megcsalás miatt mennek szét. És egyre több ilyen van - ezzel sem tudok azonosulni.

Most ennyi jutott eszembe, de lehet akad még más is.

2024. ápr. 4. 16:04
 20/21 anonim ***** válasza:

"A közösségi médiás "osszunk meg mindent!", "ha nincs róla kép, nem történt meg!" felfogásokkal sem tudok azonosulni, neten sincs kint rólam kép, ha eltekintünk 1-2 profilképtől, és sokszor érzem azt is, hogy kilógok a korosztályomból."

Azért szorgalmazzák mert a mesterséges intelligencia fel tudja majd használni.

Látod hogy ha módosított, homályos vagy mákszemes a kép, sok helyen el se fogadja.

2024. ápr. 5. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!