Miért zavarja az embereket az, ha valaki nem dolgozik?
Szerintem ez inkább irigység - ismerve a magyar emberek mentalitását.
Magyarországon az emberek többsége nem túlságosan értelmes vagy kitartó, csak várja sültgalambot, és rohadtul mérges olyan emberekre, akiknek könnyebb vagy jobb az élete, vagy csak annak tűnik.
3-assal értek egyet.
Irigyelnek, mert könnyebb életed van, mint nekik.
Nyilván valaki eltart téged, nem lopásból vagy csalásból élsz, ugye? Akkor pedig egyedül annak az embernek van köze hozzá, aki eltart. Ha neki jó így, akkor másnak nem kéne megjegyzést tennie rád.
#4, és nem is szekszmunkàs.
Nyilvàn örökölt, több lakàst is, passssssszív jövedelem hegyek mindenütt.
Félretéve a baromsàgot: a munkahely sokszor segít szociàlis kapcsolatok kiépítésében, amit otthon zabot hegyezve nemigen fogsz àtélni.
Mindenesetre grat, szép volt!
Nyilván nem mindegy, hogy akkor hogyan élsz túl.
Ha a híd alatt vagy, vagy hajléktalanszállón, nem nagyon érdekelne. Ha apuci anyuci a segged alatt hagyott 25 milliárdot, nyilván picit (nagyon) zavarni fog, mert rohadt igazságtalannak fog tűnni az élet. Ha ok nélkül/célzottan segélyekre célzol, akkor meg az fog zavarni, hogy lószrt sem csinálsz és mi tartunk el (habár a magyarországi segélyek sokra nem mennek, szóval ez nem mérvadó)
És még sok más lehetőség.
#4:
Bocs, én marhára nem szoktam irigykedni egy ingyenélő félnótás lúzerre.
Csak az a baj hogy munkahelyen a seggnyalok sirnak egesz nap hogy nem akarnak dolgozni es fonok konnyu munkat ad nekik
Mas meg szopja a fszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!