Aki aszociális miért dolgozik olyan helyen ahol vevőkkel, ügyfelekkel kell foglalkozni? Sok helyen látom ezt messziről süt rólluk utálják az embereket!
Mert kell a pénz!
A legtöbben kényszerből.
Aki ilyen területen dolgozik, szerintem meg tud erősíteni abban, amit a többiek is írnak. Rövid ideig voltam - nyári diákmunka erejéig - moziban. Hát, egy ilyen munkahely alaposan meg tudja torpedózni az emberiségbe vetett hitedet. Nem csodálom, ha antiszocnak tűnnek. Valószínűleg nem annak indultak, de oda jutottak.
A másik pedig valóban az, amit írnak: a lehetőségek. Egyszerű érettségivel pl, vagy még azzal se, igen kevés választási opció van. A számlák pedig nem fizetik be magukat, ezért el kell helyezkedni valahol. Mondhatni kényszerválasztás.
A két tényező együtt meg aztán végképp egyenes út a kiégett, fásult, emberi hülyeségbe belefáradt dolgozókhoz.
Én nem vagyok antiszoc, vagy aszoc, de amilyen sok balf... jön hozzám, nap végére úgy érzem, mintha valami élve boncolt volna.
Mentálisan teljesen leszív a sok értetlen hlye, akinek hiába mondom el tagoltan, vagy írom le a megoldást, juszt sem fogja fel, és folytatja a tamáskodást - vagy ordibálást :D
Na, ezért nézünk ki antiszocnak - a sok majom miatt, akikkel foglalkozunk kell napi szinten, és sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy pl állatokat gondozzon, vagy azt tegye, amit szeret és örömet okoz neki.
Egyébként - a kérdéstől függetlenül - nem félelmetes mennyi ostoba ember van manapság? Ez mindig így volt?
Ne értsetek félre, én se vagyok egy géniusz, de azért 2 összefüggő mondatból tudom értelmezni, mit akart a "költő". Más miért nem?
9-re:
Régen is sok ostoba ember volt, ebben biztos vagyok. Talán az volt más, hogy az emberekben több tartás volt. Nem eresztették el ennyire magukat a viselkedésben. Fegyelmezettebben viselték, ha valami nem úgy alakult, ahogy szerették volna, ha nem kapták meg, amit kerestek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!