Nőként,ha betöltöm az 50-et, muszáj rövid hajat vágatnom?🥹
#5:
Csak két híres hölgy jut eszembe, de ők mindig dögösek voltak rövid hajjal:
Marie Fredriksson✞ (Roxette) és Annie Lennox (Euryhtmics)
9# neked mi bajod van?🤣🤣bántottak a "krinolinosok"?
Nem miattuk nem vágatom le hanem mert ettől (is) érzem magam nőnek és vonzónak. Az hogy igy tetszem nekik +pont
Ahogy a 15-ös mondja
14 nem tudom mit kompenzalsz de ne vetitsd rám xd
Nem muszáj. Én mindig azt hallottam az 50+os nőktől hogy a rövid haj fiatalos és ennyi idős korban már az való, amellett hogy azért vágatják rövidre mert már nem olyan dús.
Remélem nekem meg marad a sok hajam mert akkor nem fogom rövidre vágatni, én nagyon szeretem hogy hosszú.
Majdha még ettől is kevesebb lesz, megérted. Anno a főnököm azt mondta, hogy végre levágattam a rojtokat. Hamarosan lehet valami póthaj szerűség kell, mert a fejbőröm lassan teljesen kilátszik már. A genetikai örökség, cukorbetegség elintézett.Ez van. Semmi sem segített. Sem vitamin, sem kollagén, sem ápoló csodaszerek.
Felesleges ítélkezni afelett, hogy ki milyen hosszúságú hajat visel és miért. Örülj a sajátodnak, a többieket meg nyugodtan békén hagyhatod. Nincsen semmi közöd
hozzá sem neked, sem másnak. A nyilvánvaló rosszindulatod miatt nem fog senki sem változtatni a haján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!