Mi választja el az incelséget, attól a teljesen elfogadott állásponttól, hogy az előnyösebb külsejű embereknek nagyobb a sikere a társkeresésben?
Nem biztos, én 42 vagyok, van 2 gyerekem, nem hiszem hogy adnék esélyt egy alacsony, ronda pasinak.
Találtam magasat, és még a gyerekeimet is elfogadja.
Én nem csak dugni akarok, meg nem olyan a viselkedésem társaságba mint itt a gyakori sokszor amikor felidegesít a sok Chad a marhaságainak puffogtatásával. A nők egyébként sem tudják leszürni még valamennyi randi után sem, hogy X pasi milyen. Hogy másznak bele különben bántalmazó kapcsolatba.
Kopaszodók, alacsonyak nem kellenek senkinek például, a kondi nem használ, a Facebook alapítója hiába gyurta ki magát, így is fintorognak tőle a nők. Persze neki van felesége, de ez engem hol vigasztal, valaki a lottót nyeri meg, akkor én is lottózzak?
Irjátok ott hogy járjak társaságba. Járok, de semmi. Ez miatt még jobban ki vagyok akadva, mert ha fanyal
Akárhogyis, a vonzalom a legösztönösebb, legállatiasabb dolog amit el lehet képzelni. Hülye aki azt gondolja bele lehet szólni.
Persze lehetsz remek ember és ezért néhányan kedvelhetnek, de ez annyira van a vonzalomtól mint Makó Jeruzsálemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!