Gond ha nem hiszek a babonákban? Nem akarom a mamámat megbántani
Nagyim 80 éves még igen jó mozgása van és imád sütni főzni. A hétvégén nála voltunk át a párommal és szóba került a húsvét. Párom mondta, hogy nagypénteken és húsvéthétfőn sajnos dolgoznia kell és szombaton pedig egyik haverjával elmennek maszekolni. Én erre rögtön azt mondtam hogy hú akkor bizony hozzád haza a munkásruháidat mert mosnom kell.
A mama pedig totál kiakadt, hogy húsvét napján és nagypénteken bizony nem szabad mosni mert kimossuk a szerencsénket.
Inkább nem keveredtem vele vitába, de nem fogok szombatra besűríteni 2 napi adagot.
Nem, nem baj, ha ne hiszel a babonákban, de a mamád nem fog tudni leszokni erröl. Ö ebben nött fel, tudomásul kell venni, ez neki fontos.
Egyszerüen ilyenkor ne vitatkozz vele, ha szükséges, mossál, de ne mondd el neki.
Ellenőrizni fogja, mi? :D
Tán nem lak veletek néha? :D
Nem is hallottam hogy ez a fajta babona húsvétkor is létezik.
Engedd el a dolgot és ne hallgass a nagyira. Látni úgysem fogja hogy mosol vagy valami.
Meg ezekben a babonákban vagy hiszel vagy nem, ez ilyen, jelentősége a valóságra nézve nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!