Egyikről örökre le kellene mondanod! Melyik volna az?
Figyelt kérdés
márc. 24. 04:51
11/20 anonim válasza:
Alkoholt 2 évente 1x iszok,szóval simán :D 29N
12/20 anonim válasza:
Na hol van már a 2 millió alkesz amire büszkék vagyunk ? :D
14/20 anonim válasza:
Alkoholt meg koffeint sose fogyasztok ugyhogy en kettorol mondanek le🤣
15/20 anonim válasza:
Nagyon édesszájú vagyok, szóval erről szinte képtelen lennék lemondani. Kávét illetően pedig napi max. 2 fogy el, de abból is csak a "3 az 1-ben" instant verzió, azért ez is hiányozna, de meg tudnám oldani nélküle, talán.
Az alkohol pedig abszolút nem hiányozna; évente max. 3 üveg cider, ha elfogy, az sem egyszerre, mert elég sokszor akár napokba is telik, míg elfogy. Ennyire nem iszom alkoholt, úgyhogy ezt választanám.
16/20 anonim válasza:
Mivel egyáltalán nem iszom alkoholt, így arról továbbra is simán lemondanék. :D Az édesség van a második helyen, az simán csak pótcselekvés, ha nincs mivel elfoglalnom magam, vagy épp stresszes vagyok, akkor szoktam édességet enni. A koffeinre pedig szükségem van, ami akár tablettában is megfelel, a kávét nem is szeretem.
17/20 anonim válasza:
"Na hol van már a 2 millió alkesz amire büszkék vagyunk ? :D"
Nincs pénzük internetre így inkább az asztali karatésba forgatják a lóvét!
18/20 anonim válasza:
Na hol van már a 2 millió alkesz amire büszkék vagyunk ? :D"
A kocsmába 🤣
19/20 anonim válasza:
Meg a nappaliba! Vagy a garázsba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!