Nőknél mennyire gyakori az ilyen típus?
Figyelt kérdés
Aki nem akar párkapcsolatot, csak szexre kellenek neki a pasik és ezt büszkén vállalja!márc. 24. 04:30
3/9 anonim válasza:
Van pár ilyen,de büszkén nem fogják vállalni.
4/9 anonim válasza:
Sok sok nő ismerősöm közül csak egy van, aki így él, de nem hirdeti kifejezetten. Elvan és ha úgy adódik, akkor enged a szükségleteinek, de tartja magát, hogy ő egyedülálló nő maradjon még sokáig. Neki így jó. Gondolom nyomós oka van rá, sokat csalódhatott már.
5/9 Noren1989 válasza:
Mondjuk 100ból 1-2.
A legtöbbje nem fogja bevallani, h csak szexre keres pasit.
7/9 anonim válasza:
Én ismerek ilyet aki felvállalja, de ő bizonyos értelemben sérült, "kattos".
8/9 anonim válasza:
Kötődési problémák, a szeretethiányt szexszel próbálják kielégíteni és utána boldogtalanok. Egy tanulmány szerint pont a mély kapcsolatok fokozzák a boldogságérzetet.
9/9 anonim válasza:
8#
"Kötődési problémák, a szeretethiányt szexszel próbálják kielégíteni és utána boldogtalanok."
Na ez az! Erre már én is rájöttem.
Mi lenne a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!