Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy akkor...

Miért van az, hogy akkor érzem azt, hogy élek amikor eljön az éjjel?

Figyelt kérdés

#élet #éjjel #soha nem alszok
2024. márc. 20. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Talán téged is magával ragad az éjszaka varázsa. Csend van az utcák teljesen üresek, mindenhol béke honol és egyedül lehetsz a gondolataiddal. (Kivéve ha valami balhés helyen élsz ahol embernek nehezen nevezhető hordák törik meg az éjszaka békés csendjét)
2024. márc. 20. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ugyanez. Imádom.

Szerintem mert végre leáll a világ, nyugis lesz minden, nincs nyüzsgés.

Egyrészt. Másrészt, magamból kiindulva én ilyenkor tudok végre azzal foglalkozni, ami engem érdekel, és amit szeretek (hobbi).

2024. márc. 20. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakai bagoly vagy. Én is az vagyok. Ennek elsősorban genetikai oka van. Én is inkább éjjel vagyok friss.
2024. márc. 20. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Nyilvánvalóan vámpir vagy, nem birod a napot, és nem látszól a tükörben.
2024. márc. 21. 02:42
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Az éjjel soha nem érhet véget varázsolj nekünk valami szépet repülj velünk a szelek szárnyán indul az utazás csak erre vártál
2024. márc. 21. 05:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor kicsit megszűnik minden, ami nappal nyomasztó, szorongást keltő, zavaró, és ez felszabadító érzés. Ha nagy szorongásban él az ember, akkor ez az érzés szinte eufórikus.
2024. márc. 21. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
6.: Én nappal és éjjel ugyanazokkal az érzésekkel élek.
2024. márc. 22. 00:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok.

Esti, éjjeli órákban szoktam iskolák alatt a legproduktívabb lenni, nagyon sokszor ebben az időszakban tanultam, vagy írtam meg házikat, beadandókat. Nem feltétlenül csak halogatás volt benne, hanem ilyenkor jobban fog az agyam, nagyobb bennem a lendület.

Tetszik továbbá az is, hogy ilyenkor csend van és nyugalom, és zavartalanul is tudok a dolgomra koncentrálni, nincsenek zavaró tényezők.

2024. márc. 23. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!