Mit szeret rajta???
Van egy ismerős házaspár. Látszik rajtuk, hogy szeretik egymást. Amit nem értek!
A férfi ugyanis vékony, jóképűnek mondható. Kedves mindenkivel, sokat viccelődik.
A nő viszont egy útálatos teremtmény. Senki sem szereti. egy nagy darab kövér nő, jóval 100 kg fölött. 120 körül lehet szerintem
Csúnya, öregebbnek néz ki a koránál. nem is igényes, pl semmi műköröm, smink.
Mit eszik rajta a hapsi? Látszik hogy szereti, szépen beszél vele, stb.
Mazoista?
Kettesben lehet a nő tök jófej.
Nem mindenkinek a külső a fontos, mert eléggé lenézed a nőt.
Én olyan nőket is ismerek, akik nem csak másokkal, hanem a saját párjukkal is gusztustalanul viselkednek. Leszólják őket, úgy bánnak velük mások előtt, mint a felmosóronggyal (hogy bánhatnak velük négy fal között, ha publikusan ez folyik), és a barátjuk, férjük imádja őket, istennőként néznek rájuk.
Átlagon felüli férfiakról van szó, jóképű, kedves, figyelmes, hűséges, stb. A nőjük pedig fel sem ér hozzájuk sem kinézetben, sem pedig emberileg.
Már nagyon sokszor gondolkodtam ezen, hogy miért van így. Miért tűri a jóképű, rendes férfi szó nélkül ezt a bánásmódot hitvány párjától? Számtalanszor láttam ezt ismerősöknél, idegeneknél.
Az lehet egy magyarázat, hogy az ilyen főnyeremény férfiak után futnak a nők, bárkit megkaphatnak, mindenki odavan értük.
De ezek az alja nők annyira sötétek, hogy megbecsülni sem képesek a kincset, amit kaptak, természetesnek veszik, hogy mellettük egy ilyen ember van. Sőt, bármikor el is küldik a jó fenébe az embert gondolkodás nélkül. És sok férfinek ez kell. Hogy ne hulljon az ölükbe a „zsákmány”, harcolni kelljen érte, hogy bizonytalanságban legyenek tartva, hogy sose legyenek biztosak a kapcsolatban, küzdeniük kelljen a nőért akkor is, ha az emberileg egy nagy nulla.
És pont ezért választ sok nő is hulladékot magának a rendes férfi helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!