Elkerülhetetlen a teljes megsemmisülése az emberiségnek az újabb generációk miatt?
A neveletlen, interneten "szocializálódott" egyedek, a szülők már csak díszletnek vannak, ha egyáltalán nevelnek is valamit a kölkükön.
Bármilyen devianciával is éljen a csemete, simán kap róla pozitív visszaigazolást a neten, hogy remek, így élj, ezt csináld, akkor leszel szabad, boldog ember....
Igaz, hogy evvel kb csak pusztítod magad körül a környezeted is, szüleidet tönkreteszed, élj rendszertelenül, minél polgárpukkasztóbb módon.
Ha meg megállít az úton egy rendőr, így viselkedsz, és röhög rajtad a fél net:
https://www.youtube.com/watch?v=YHoIWzPJVRU&t=254s
Végén marad a net mint menekülési útvonal, egy 200 fős csoport a face-n, mert a fél város már rosszul van tőled, ha meglát az utcán...
Tyúúúj, szerintem vedd be az antidepresszánsod. :D
Elárulom, hogy minden generáció más. Az ember meg alkalmazkodik. A fiatalabb generáció környezettudatosabb, mint az öregek.
35/N
4 éves gyerek anyja vagyok. Van egykét olyan gyerek, akit ilyennek nevelnek, ahogy fent írtad,de a többség tényleg figyel még a gyerek fejlődésére szerencsére. Én benne mozgok a szülői körökben, ismerek családokat.
A gond a harmadik világban van, Afrika, India, stb., ahol tényleg nem tudni minek szülnek putriba kilencedik kölköt éhezni.
Én a gyerekemet empátiára, szeretetre, boldogságra tanítom, vigyázni kell a bolygónkra és arra, hogy a problémákat nem elsikálni, hanem megoldani kell. Hiszek benne, hogy még nincs minden veszve.
Van tanár ismerősöm, és sokszor sírva megy haza. :(
Én a 80-as években voltam fiatal, nem hinném, hogy túl sokminden változott volna az interneten, telefonnyomkodáson kívül, de már hatalmas szabadsága van a fiatalságnak, és olyan, hogy fejlődjenek, tanuljanak erkölcsi, etikai szinten.....szinte nem létezik sajnos.
Ha rettenet módon neveletlen, rossz személyiségű....feltesz pár kérdést a neten, és fix, hogy talál pozitív megerősítést, hogy mindent jól csinál.
Nem igazán van ez így jól. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!