Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A csúnya embereknek nehezebben...

A csúnya embereknek nehezebben bocsátanak meg, mint a szép, vonzó külsővel megáldott személyeknek?

Figyelt kérdés
Persze mondhatnánk, hogy a szépség szubjektív, ami bizonyos mértékben igaz is, de pl egy Timothy Csalamádé VS nyomott orrú, nyúlszájú csávó közül nyilván 100-ból 100-an az előbbit fogják szépnek mondani.

2024. márc. 18. 21:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10

Úgy gondolod, hogy minden csúnya ember gonosz?

2024. márc. 20. 12:41
 12/14 anonim ***** válasza:
# 10 először voltam ronda, utána lettem getszi és manipulatív, nyilván azért mert valahogy el kellett érnem dolgokat. Ha nekem bejött másnak is be tud. Most a mosoly ül ki az arcomra ha az van és úgy, amit/ahogy akarok. Puszi neked
2024. márc. 20. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell figyelembe venni az utolsót kérdező.

A tükörbe nézve, a 99%-unk, nem elégedett magával.

De ha ezt kivetíted a környezetedre, akkor negatív lesz másoknak a jelenléted.

Én csak egy tanácsot adhatok, békülj ki önmagaddal, fogadd el magad, légy pozitív, és az emberek hozzáállása is pozitív lesz irányodba.

Ne másokat irigyelj, akkor nem tudsz kiteljesedni.

2024. márc. 20. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:
12# Az a szomorú, hogy te erre büszke vagyok, hogy manipulatív vagy és átversz másokat.. Szerintem inkább szégyellni való dolog ez..
2024. márc. 20. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!