Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A csúnya embereknek nehezebben...

A csúnya embereknek nehezebben bocsátanak meg, mint a szép, vonzó külsővel megáldott személyeknek?

Figyelt kérdés
Persze mondhatnánk, hogy a szépség szubjektív, ami bizonyos mértékben igaz is, de pl egy Timothy Csalamádé VS nyomott orrú, nyúlszájú csávó közül nyilván 100-ból 100-an az előbbit fogják szépnek mondani.

márc. 18. 21:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10

Úgy gondolod, hogy minden csúnya ember gonosz?

márc. 20. 12:41
 12/14 anonim ***** válasza:
# 10 először voltam ronda, utána lettem getszi és manipulatív, nyilván azért mert valahogy el kellett érnem dolgokat. Ha nekem bejött másnak is be tud. Most a mosoly ül ki az arcomra ha az van és úgy, amit/ahogy akarok. Puszi neked
márc. 20. 12:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell figyelembe venni az utolsót kérdező.

A tükörbe nézve, a 99%-unk, nem elégedett magával.

De ha ezt kivetíted a környezetedre, akkor negatív lesz másoknak a jelenléted.

Én csak egy tanácsot adhatok, békülj ki önmagaddal, fogadd el magad, légy pozitív, és az emberek hozzáállása is pozitív lesz irányodba.

Ne másokat irigyelj, akkor nem tudsz kiteljesedni.

márc. 20. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:
12# Az a szomorú, hogy te erre büszke vagyok, hogy manipulatív vagy és átversz másokat.. Szerintem inkább szégyellni való dolog ez..
márc. 20. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!