Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak miért hiszik azt ha...

Férfiak miért hiszik azt ha egy nő kedves velük akkor már akar vmit??

Figyelt kérdés

Számtalanszor botlok abba bele,hogy szimplán kedves vagyok,barátságos,akkor azt hiszik van remény. Borzasztó kellemetlen. Már csak azért is,mert leszbikus vagyok. De nem látszik rajtam.

Már sokszor férfiak felé abszolút nem nyitok és kerülöm is őket,mert rögtön többet gondolnak,én meg senkit nem akarok megbántani.

2024. márc. 17. 11:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Ennyire nem kell felfújni. Megkérdezi, max kitalálsz valamit hogy miért nem és kész. Nem történt semmi. Ugyanannyi joga van ismerkedni, mint neked azt mondani, hogy nem keresel senkit.

Bár amilyenek manapság a nők, csodálkozom, hogy van férfi, aki meg akar szólítani bármilyen nőt is.

2024. márc. 17. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Értem. Fordítsuk meg a kérdést: tegyük fel, egyedülálló vagy, ismerkednél, összehoz a sors egy szimpatikus emberrel, aki nyitott a beszélgetésekre. Kezdeményeznél, hogy kiderüljön, lehet-e valami?
2024. márc. 17. 11:59
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Valószínű, ha tudnák ezek a férfiak, hogy leszbikus vagy, nemhogy közelednének, de marha idegesek is lesznek...

Kb mint én, pasasként a meleg férfiakkal semmi bajom, de ismerem a leszbikus nőket, meg hogy hogy viszonyulnak a férfiakhoz.

Feminista fórumokról....

Állatvilágban az a nőstény, amelyik nem akar szaporodni hímekkel, elég hamar kinyírják a fajtársai...

Ja, tudom, nem vagyunk állatok...

2024. márc. 17. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Ugyanazt gondolom, mint 2-es. Ilyenek és kész.
2024. márc. 17. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Ez mindkét nemnél jelen van szerintem. Lakótársamat bejelölte a régi gimis osztálytársa facebookon, és teljesen ki volt akadva, hogy ha barátnője van a srácnak miért jelöli be, pedig ismerték is egymást, és a fiú nem akart tőle semmit. De egyetemen az is számtalanszor előfordult, hogyha egy srác jegyzetet kért tőle, vagy elbeszélgetett vele szünetben, már azt hitte bejön neki. Szóval szerintem ez mindkét nemnél így van. Azzal tudnám magyarázni, hogy társas lények vagyunk, vágyunk arra, hogy valaki törődjön velünk. Manapság olyan sietős lett a világ és olyan személytelen, hogyha valaki kedves velünk, megörülünk neki. Szerintem ez nem gond. Ha zavar, tisztázd velük rögtön a helyzetet.
2024. márc. 17. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:
És mi van ha annak veszi? Lehet rád mozdul, lehet nem, csak félreértelmezted. Ha be is próbálkozna, akkor sem kell őszinteségi rohamot kapni, hanem kitalálsz valamit, azt csá. Ennyire egyszerű, nem kell túlbonyolítani.
2024. márc. 17. 17:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Sok ferfi foleg csak ferfiakkal baratkozik, a nokben a "part" latjak. Ha kozeledsz nem haverkodasra szamit hanem masfajta ismerkedesre.. mivel no vagy. Spanolj nokkel
2024. márc. 18. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!