Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a ismerősömnek hogy deviáns és beteges kezeslábas pizsamában aludni télen felnőtt fiúként? nekem mindig fázik a lábam és kis is takarózom, ezért rendeltem ilyet ebayről. nekem eddig bejött. 25f

Figyelt kérdés
2024. márc. 16. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Inkább az a devians, beteges, hogy neki számít, hogy más miben alszik.
2024. márc. 17. 09:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsen vele baj. Nekem csak az volt a probléma vele ha nagy wc-t kellett csinálnom benne akkor derékig le kellett vennem, mert az enyém elől cipzáros volt.

És akkor a teljes felső testem ki volt. Így inkább hosszúujjú felsőben és vastag pamut harisnyában alszom.

2024. márc. 17. 09:12
 13/14 medvegyev válasza:
rendben van ez, nincs vele baj szerintem
2024. ápr. 30. 23:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Felnőtt férfiként én is télen időnként olyanba alszom, nekem a kezeslábasom nem kimondottan pizsama, lágyabb vékony farmer anyag, kb olyan mind a farmer ing, kaptam, kicsit nagyobb rám, évekig szekrénybe volt, 2 éve gondoltam hogy télen jól jönne kezeslábas pizsama, nem találtam, gondoltam hogy meg nézem, hogyan funkciónál pizsamának, felvettem teljesen meztelen voltam benne, se póló se boxer alsó alatta semmi nem volt, maga csak az hogy kezes lábas, kényelmes érzést adott mindha tényleg meztelen aludtam, még úgy is hogy lágy vékony farmer anyagból van, plusz meg nagyobb méret is, aludtam úgy is benne lánnyal voltam, neki tetszett monda hogy teljesen jó, igazából, ki hogy látja.
nov. 13. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!