Mi a jobb, érezni a saját traumát és fájdalmat, és beleőrülni és kiborulni, vagy elnyomni és boldognak lenni, viszont így a realitásérzékelést kiiktatva, és akár egy égő házban is úgy ülve, hogy nem számít?
Figyelt kérdés
márc. 16. 17:16
11/17 anonim válasza:
Szerintem elnyomni se szabad teljesen, de napi 24 órában rajta kattogni se jó. Keress egy szakembert, hogy vele fel tudd dolgozni a traumát. Ha esetleg van legjobb barátod, öntsd ki a szíved neki, öleld meg őt. 🙂🙂 Legjobb barát nem terem minden bokorban.
12/17 anonim válasza:
Nem ismerlek kérdező, de így ismeretlenként is adnék egy baráti ölelést neked. 🤗🤗🤗
13/17 anonim válasza:
De izék vagytok.. Ezt minek kellett lepontozni, hogy megölelném kérdezőt? Lyézusom...!!!
14/17 anonim válasza:
13-as vagyok.. Nem ismerlek Téged kérdező, de Isten áldjon! 😇😇😇
16/17 anonim válasza:
Érdekes hogy minden válasz le van pontozva(gondolom majd ez is)
Véleményem szerint így sorban először igen is meg kell élni,kiadni magadból akár kiborulni majd idővel elkezdeni elnyomni és kifelé boldogságot mutatni ami idővel már nem lesz még játszás bár belül mindig fájni fog
Ezt mondjuk egy halál okozta traumára lehet alkalmazni
17/17 anonim válasza:
Nem elnyomni kell, hanem feldolgozni kell. Ha elnyomod, akkor máshol vagy másképp fog kiütni.pl : pánikrohamok, szorongás stb. Vagy annyira kiégsz az elnyomásban, hogy élni sem lesz kedved, depressziós leszel. Saját magad megismerése és a traumád megismerése és feldolgozása nélkül nem lesz jobb. Én is ebben vagyok. Amúgy elég elkeserítő a helyzet, hogy mennyien tapogatóznak sötétségben, ebben a témával kapcsolatban és adnak tanácsot, úgy hogy csak még rosszabb lesz tőle a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!