Ha a hetköznapokban elerhető lenne, szeretnéd
klónoztatni magadat? vagy akár a fiatalabb önmagad?
Figyelt kérdés
érdekes lenne.
márc. 14. 16:39
1/9 anonim válasza:
Hát inkább nem. Belőlem 1 is sok erre a világra.
márc. 14. 16:44
2/9 A kérdező kommentje:
Ha ketten lennetek, lehet jol megertenetek egymast, lenne egy tok jo baratod :)
márc. 14. 16:46
3/9 anonim válasza:
Jaj dehogy! Egy is sok belőlem!
márc. 14. 16:52
4/9 anonim válasza:
Ha valakit kónoznának, az egy csecsemö lenne, mert elöször meg kell születnie, utána felnönie, nem tudnád megérteni vele magad, mert nagyon nagy lenne a korkülönbség!
márc. 14. 17:10
5/9 anonim válasza:
Klónozni csak a "fiatalabb önmagad" tudnád, mert a klónozásnál egy petesejtbe teszik bele a töled származó DNS-t, utána valakinek ki kell hordani a terhességet, megszülni a klónodat, így értelemszerüen a mostani életkoroddal fiatalabb lenne töled.
Szóval haverként nem müködne semmi esetre sem.
márc. 14. 17:12
6/9 anonim válasza:
Ha bármi lehetséges lenne, akkor igen, de csak azért, hogy ráláthassak magamra, hogy hogyan nézek ki, és milyen a hangom. Mert vagy felvételről, vagy tükörben látom magam, egyszer sincs lehetőség az életben kívülről ránézni saját magamra, és ugyanez a hangszín, hogy én a fejemben a saját hangomat torzítva hallom, felvétel szintén nem az igazi.
Viszont kérdés, hogy utána mit csinálok a klónommal. Szélnek eresztem? Úgy kezelem, mintha lenne egy ikertestvérem?
márc. 14. 18:17
7/9 anonim válasza:
NEM ikertestvér lenne, meg nem tudnád megnézni magad kivülröl, mert egy bébi egész más, mint te felnöttként
márc. 14. 18:30
8/9 anonim válasza:
Mondom ha BÁRMI lehetséges lenne, azaz lenne egy masina, amibe beledobom a hajszálam, és kijön belőle gőzfelhőben a jelenlegi, velem egyidős klónom. Én szabadjára engedtem a fantáziám a kérdésre válaszolva. Szívesen megnézném magam.
márc. 14. 18:37
9/9 anonim válasza:
Kizárt: sem mást, sem magamat nem szeretném büntetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!