Melyik az a haszonállat, ami nálunk legálisan fogyasztható, mégsem ennél soha?
Én konkrétan egy ilyenről nem tudok, viszont a családom nem enne soha nyuszit, én viszont imádom a nyúlpaprikást. Ami azért érdekes, mert háziállatként is tartom és már gyerekkoromban is az egyik legkedveltebb állatom volt, mégis ha kapok egy konyhakész nyulat már megy is a serpenyőbe, jó hagymásan, paprikásan, paradicsomosan, tejfölösen, nokedlivel.
Akármilyen állatot ettem, mind ízlett. Bárányt eddig nem kóstoltam, de az egyik legbarbárabb dolognak tartom…
Nyúl, azt soha! Húszas éveim elején a barátnőimtől kaptam egy nyulat és imádtam, egyszer azonban, mire hazamentem, az apám megnyúzta. Előtte sem ettem nyulat, de ezután pláne!
Lókolbászt egyszer-kétszer vettem a hentesnél, de valahogy nem fogott meg.
Bárányt és semmilyen vadhúst nem ettem még soha, nem is igazán vágyom rá.
Nincs olyan.
Mondjuk én a kutyát is ugyanúgy enném, mint a nyulat vagy a disznót, ha árulnának nálunk is.
Nem attól lesz valami háziállat számomra, hogy annak lett nevezve, hanem, hogy AZ ÉN háziállatom. Nem a faj érdekel, hanem maga az egyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!